4 trenduri ale Colecției PRIMĂVARĂ/VARĂ 2017 de la MAX&Co.

Olivia Palermo
Mar 21
2017

Look-ul relaxat al Californiei este definitoriu pentru colecția MAX&Co. Primăvară/Vară 2017, ce se inspiră din diferitele aspecte ale stilului tipic pe care îl abordează o fată din LA. Siluete relaxate, materiale uşoare şi culori solare surprind atitudinea nonşalantă a Coastei de Vest, în timp ce elementele de croială aduc un subton italian sofisticat. Paleta de culori a sezonului redă o stare energică şi încântătoare – azur, bleumarin, accente metalice, nuanţe nisipii revigorante şi alb intens, ce străluceşte sub soare.

Ambasadorul Internaţional
al MAX&Co., Olivia Palermo, întruchipează perfect eleganţa naturală a colecţiei, fiind imaginea campaniei din acest sezon.

TRENDURILE SEZONULUI

Farmecul bulinelor
Bulinele trendy sunt reinterpretate pentru a obține o declarație vestimentară subtilă. Styling-ul de lounge întâlnește croiala relaxată pentru siluete feminine, active. Versatilitatea și ușurința în mișcare domină colecția sezonul acesta.

Accesorizează tricoturi și rochii-cămașă cu papuci cu puf sau piese vestimentare cu franjuri pentru a obține un look casual, dar în tendințe. Verde acid și albastru reprezintă cea mai în vogă combinație a sezonului. Nu uita de puful care trebuie să se regăsească pe orice piesă – haine, accesorii, pentru a da un aer contemporan oricărei ținute.

Linii fluide
Look-ul relaxat, dar sofisticat se regăseşte în noua colecţie. Rochiile-cămaşă cool, pantalonii cu şnur în talie şi trench-urile supradimensionate sunt definiţia incontestabilă a eleganţei. Până şi costumele cu dungi sunt croite în acest sezon dintr-un jerseu foarte moale, care conferă o nouă atitudine pantalonilor largi şi sacourilor lungi. Se pot purta cu camisole de mătase la birou sau cu un tricou simplu, zi de zi.


Atmosfera oraşului

Adu un aer boem în sala de consiliu cu o nouă abordare urbană a spiritului estetic liber. Pentru un mix modern, se alătură un cardigan tricotat, cu tivurile nefinisate, peste o rochie scurtă din mătase. Bluzele cu umerii dezgoliţi şi cele etnice fac pereche bună cu piesele din denim rupt. Rochii scurte albe din dantelă sau din macramé, rochii tricou sau maxi – toate sunt adiţii indispensabile pentru garderoba din sezonul cald.

Ești o stea
Spiritul rock-n-roll plin de farmec al nopţilor hollywood-iene iese în faţa reflectoarelor în acest sezon.

Stelele
sunt motive recurente ce apar pe piesele tricotate şi aduc aminte de celebrul „Walk of Fame”.

Decadente, dar şi puţin şcolăreşti, nuanţele metalice aduc ceva în plus pieselor clasice; pliseuri maxi strălucitoare, tricotaje lejere din lurex şi fuste mini sunt realizate pentru a fi purtate atât ziua, cât şi seara, exemplificând versatilitatea colecţiei.


MAX&Co.
se adresează femeilor tinere, preocupate de modă, care își doresc să își construiască un stil unic compus din haine, accesorii și idei, care pot fi combinate, fără restricții, creând un limbaj al modei și coduri transversale, fără precedent. Un mod de a fi dinamic, curios, eclectic, jucăuș și conștient, în care tradiția este combinată cu experimentarea creativă și tehnologică a formelor, materialelor și a culorilor: calitate Made in Italy, la care se adaugă stil, strălucire și design inteligent.

În Bucureşti
, magazinul MAX&Co. poate fi găsit în Băneasa Shopping City.

DESPRE MAX&Co.
MAX&Co. este un brand contemporan de modă, apărut în Italia. Frumos concepute, realizate cu atenție și ușor de purtat, îmbrăcămintea și accesoriile MAX&Co. fac fiecare zi extraordinară pentru femeile elegante din toată lumea. Femeia MAX&Co. este în același timp șic și dinamică, serioasă atunci când este vorba despre haine, dar amuzantă atunci când le poartă. MAX&Co. este prezent pe 5 continente, cu peste 400 de magazine stradale și centre comerciale, precum și online.

www.maxandco.com
www.instagram.com/maxandco
www.facebook.com/maxandcoofficial
www.pinterest.com/maxandco
www.twitter.com/maxandco

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *