5 motive pentru care părul tău se va îndrăgosti de uleiul de cocos

BioSilk Coconut
Sep 20
2018

Uleiul de cocos este utilizat de sute de ani, iar beneficiile aduse de acesta sunt nenumărate. De la mâncare sănătoasă, proprietăți antimicrobiene sau o piele perfectă, uleiul de cocos a devenit o vedetă și un must-have în lumea pasionaților de beauty.

Iar dacă v-ați întrebat vreodată dacă, pe lângă mirosul delicios, acest ulei aduce beneficii și părului, iată 5 motive pentru care părul tău se va îndrăgosti de uleiul de cocos:

1. Hidratare intensivă
Fie că este utilizat ca balsam, mască lăsată să acționeze peste noapte sau doar pe vârfurile deterioarate, uleiul de cocos hidratează în profunzime părul de la rădăcină până la vârfuri.

2. Rezistență pentru păr, din interior spre exterior
Părul este format în principal din cheratină, o proteină care conține un nivel ridicat de sulf. Vopsitul, placa de păr sau ondulatorul sunt doar câțiva factori ce pot degrada firul de păr, iar odată distrus, singurele opțiuni valabile pentru a scăpa de vârfurile despicate rămăn tunsul sau produsele ce acționează în interiorul firului de păr, nu doar la suprafața acestuia. Uleiul de cocos pătrunde în interiorul firului de păr, hrănindu-l și conferindu-i rezistență, acționând ca un adevărat tratament.

3. Efect anti-frizz
Uleiul de cocos este foarte eficient în înlăturarea electrizării și controlarea firelor rebele. O cantitate foarte mică, aplicată cu vârfurile degetelor, îți poate garanta o coafură cu aspect neted. Atenție însă, folosirea unei cantități prea mari poate aduce un aspect gras părului.

4. Luptă împotriva mătreții
Cea mai comună cauză a mătreții este un scalp uscat. Înainte de a încerca produse destinate exclusiv acestei probleme, poți încerca uleiul de cocos. Masează-l direct pe scalp, lasă-l să acționeze timp de 30 minute și șamponează ca de obicei.

5. Strălucire
Conferă un plus de strălucire părului tău prin aplicarea unei cantități mici de ulei de cocos. Efectul este irezistibil, în special pe părul închis la culoare.

BioSilk 3-in-1 Organic Coconut Oil
Șampon, balsam și gel de dus cu ulei de cocos organic ce curăță, tratează și echilibrează nivelul de hidratare, lăsând părul plin de volum și pielea foarte catifelată. Oferă îngrijire părului și pielii, protejează culoarea părului și îi conferă strălucire.
167ml, pret 55,99 ron

BioSilk Ser-tratament Organic Coconut Oil
Ser-tratament cu ulei de cocos organic pentru părul uscat. Oferă hidratare intensă, repară și fortifică firul de păr, are efect anti-electrizant și previne vârfurile despicate.
67ml, pret 73,99 ron
15ml, pret 14,99 ron

Încearcă și tu beneficiile uleiului de cocos cu aceste două produse de la BioSilk România.

Disponibile pe www.biosilk.ro, www.beautyoneshop.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *