Accesorii pentru coafor de nelipsit in salonul tau

adam-winger
Sep 20
2021

In orice salon de infrumusetare, dotarile au un rol esential in ceea ce priveste atragerea clientilor si oferirea unor servicii profesionale, de inalta calitate.

Pe langa mobilier, echipamente si aparaturi, accesoriile au un rol important pentru orice salon de coafura, manichiura, machiaj sau care ofera toate aceste servicii la un loc.

Cupio ofera o gama variata de accesorii pentru coafor, accesorii pentru manichiura si alte servicii de beauty la care femeile apeleaza pentru a se simti mai frumoase, mai feminine.

Accesorii pentru coafor de nelipsit dintr-un salon
Intr-un salon de coafura, exista o serie de accesorii indispensabile, fara de care serviciile oferite de hair-stilisti nu ar putea fi duse la indeplinire. Exista accesorii de unica folosinta si accesorii care pot fi utilizate timp indelungat.

Unele accesorii, cum ar fi pelerinele de tuns sau de vopsit, pot fi din material de unica folosinta, ceea ce inseamna ca se arunca la gunoi imediat dupa utilizare, dar si din material textil, adica pot fi reutilizabile dupa curatare/spalare.

Dintre accesoriile de unica folosinta fac parte gulerele de tuns, castile pentru suvite, foliile de aluminiu pentru suvite sau dischetele pentru indepartarea vopselei de pe scalp.

Accesoriile care pot fi folosite o perioada mai mare de timp sunt ustensilele pentru vopsit, recipientele pentru dezinfectat, paharele gradate, bolurile pentru amestecarea vopselei, pulverizatoarele sau sorturile personalului din salonul de coafura.

Alte dotari de saloane si criterii de alegere
Din multitudinea de dotari pentru saloane care sunt necesare pentru buna desfasurare a activitatii de coafura, frizerie, manichiura, machiaj, ingrijire corporala, amintim si solutiile de curatare sau dezinfectare. Acestea sunt obligatorii, intrucat numarul de persoane care intra zilnic intr-un salon de infrumusetare este mare. Igiena corespunzatoare mentinuta intr-un salon, indiferent de specificul acestuia, va atrage constant clienti. La fel cum o igiena precara ii va face sa nu se mai intoarca niciodata la acel salon.

Sterilizatoarele si alte echipamente de dezinfectare pentru saloane trebuie alese in conformitate cu normele si ordinele prevazute de Ministerul Sanatatii.

Printre alte dotari esentiale ale saloanelor de ingrijire amintim echipamentele electrice. Daca vorbim despre un salon de coafura, spre exemplu, aici e foarte important ca aparaturile alese sa fie unele de calitate, astfel incat clientul sa fie multumit de rezultatul final. Ondulatoarele, placile de par sau uscatoarele de par trebuie sa functioneze ireprosabil astfel incat experienta clientului in salon sa fie una placuta.

Placi de par de calitate
O placa de par de calitate se alege in functie de materialul din care este facuta, dar si de functiile suplimentare de care dispune. De asemenea, ajuta nu doar la indreptarea parului, cat si la crearea buclelor. Placile de par de calitate trebuie sa ajunga repede la o temperatura potrivita pentru a fi utilizate, sa fie usor de manevrat si sa lase parul moale si catifelat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *