Adinish, primul magazin de puericultura scandinava din Romania isi deschide portile offline

Adinish
Aug 27
2020

In perioada 1 – 6 septembrie brandul Adinish va invita cu mic cu mare la deschiderea oficiala a showroom-ului Adinish, primul magazin de puericultura scandinava din Romania. Acesta este situat pe strada Pictor George Demetrescu Mirea 18 in Bucuresti.

Pe o suprafata de 400 mp, intr-un spatiu istoric – casa Cantuniari, realizata in 1936 de Henrieta Delavrancea Gibory, Adinish combina stilul architectural romanesc cu minimalismul design-ului scandinav si iti ureaza bun venit in Family Concept Store, un univers dedicat design-ului interior, modei si puericulturii scandinave.

Vei putea descoperi cele mai actuale si populare branduri pentru parinti si copii, materiale organice, forme si modele naturale, simplitatea si minimalismul design-ului nordic.

“In saptamana 1 – 6 septembrie dorim sa sarbatorim impreuna evenimentul de lansare cu oferte speciale, surprize, cursuri de pregatire si delicii puse la dispozitie de noi si partenerii nostri: Femme Boutique Medical, Chez Marie Confiserie, Andreea Banita – Maitre Fleuriste, Moasa Vania si Ela Craciun.

Te asteptam cu drag la o noua experienta de shopping!”, a declarat Adina Foldager, fondatoarea brandului Adinish.

*evenimentul va avea loc cu respectarea prevederilor legale cu privire la combaterea raspandirii infectarii cu noul coronavirus.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *