WIDE MAGAZINE >> Adrian Sînă

O nouă poveste care frânge inimi, marca Andrei Leonte

Andrei Leonte_Partea rea (52)
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 25
2017

Andrei Leonte lansează un nou single şi videoclip – „Partea rea (52)”, care vine în completarea poveştii începute anul trecut. După dezamăgirea din „O nefericită şi un nebun”, noul clip îl prezintă pe Andrei care încearcă să-şi reconstruiască viaţa cu o altă femeie, interpretată de actriţa Laura Cosoi.

Vedetele au simțit forța STAR WARS

Inna
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 17
2015

Peste 500 de persoane au vizionat, ieri, în avanpremieră filmul anului: „STAR WARS: TREZIREA FORȚEI”. Presa, bloggerii, partenerii și nu în ultimul rând vedetele au avut privilegiul să vizioneze în exclusivitate cel mai recent film marca Lucasfilm, cel de-al 7-lea film din celebra serie „STAR WARS”.

De 4 ani cea mai bună friptură din Bucureşti se mănâncă la OSHO

Osho
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 24
2014

Restaurantul OSHO împlineşte 4 ani de zile de când a ridicat la un alt nivel conceptul de steakhouse măcelărie, prin îmbinarea gustului autentic al cărnii de vită, căreia i se adăugă procesul de maturare „în houseˮ ce nu poate fi găsită decât aici. Cu o cifră de afaceri de 2 milioane de euro estimată în 2014, în creştere faţă de anul trecut după închiderea OSHO Fish, brandul vizează extinderi pentru perioada următoare.

„Winners never quit” by Jai Dam România

jai dam experienta
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 09
2013

Paleta de bijuterii Jai Dam, create artizanal punându-se un accent deosebit pe armonia dintre puterea tămăduitoare a pietrelor semipreționase și simbolurile sacre asiatice, a fost de curând întregită prin introducerea unei noi linii de accesorii statement iar acest eveniment a fost sărbătorit cu mare fast aseară în incinta Băneasa Shopping City.