WIDE MAGAZINE >> Aerobic

Diana Știrbu predă antrenamente sportive individuale femeilor însărcinate

Fit Mom in Action by Diana Stirbu
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 22
2017

Dacă te pregătești să devii mămică… Be a Fit Mom in Action și bucură-te de cele mai cool antrenamente pentru femei însărcinate predate chiar de o antrenoare însărcinată! Diana Știrbu, una dintre cele mai cunoscute antrenoare din România, care se pregătește să aducă pe lume un băiețel, a lansat Fit Mom in Action, un program sportiv inedit pentru graviduțe.

World Class deschide al doilea club premium W în București, prin preluarea Le Club

Le Club
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 09
2015

Anul acesta, World Class și-a extins rețeaua cu 8 noi centre de fitness, ajungând la 19 cluburi în București și în țară

București, 8 decembrie 2015 – World Class, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, continuă extinderea în București prin preluarea clubului de fitness Le Club, situat în zona de nord a Capitalei, în Cartierul Francez.

Cori Grămescu lansează primele antrenamente de aerobic cu denumiri în limba română

cori gramescu
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 26
2015

”Te doare tot”, ”Picătura chinezească”, ”Și greu, și repede”, ”Doare sau trece” ori „Tare ca piatra” sunt doar cinci dintre cele peste 40 de programe lansate în luna martie de Cori Grămescu în cadrul LadyFIT Gym, prima sală de aerobic din București, dedicată în exclusivitate doamnelor și domnișoarelor.

World Class prezintă Bucharest Fitness Festival

WorldClass - BUCHAREST FITNESS FESTIVAL
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 20
2013

Duminică, 19 mai, Piața Victoriei din capitală a găzduit cel mai amplu eveniment dedicat sportului și mișcării în aer liber – Bucharest Fitness Festival, eveniment organizat de World Class în colaborare cu Green Revolution și școala de fitness MOVE ON. 12 ore de mișcare, peste 1500 de participanți, un maraton de cycling indoor, antrenamente de […]