AISB Charity – Fashion Show

AISB Charity Fashion Show We can more
Mar 31
2013

Sâmbătă, 30 martie, sala Titulescu din incinta Romexpo a găzduit o prezentare de modă cu totul inedită organizată de către elevii Școlii Americane din București.

Când vine vorba de o prezentare de modă, pe lângă manechine perfecte de 1.80 m înălțime, coafuri interesante, haine sau accesorii care vor deveni motivul dorinței multor femei imediat după ce spectacolul se va fi încheiat, ne gândim la bani – banii pe care va trebui să-i scoatem din buzunare pentru a putea achiziționa măcar una din piesele vestimentare expuse sau banii pe care ne-am dori, acum mai mult ca niciodată, să-i avem și să-i înmânăm designerului în schimbul unei bucurii pasagere. Dar dacă acei bani de care vorbeam mai sus ar putea cu adevărat schimba ceva, mai departe de starea noastră de spirit? Dacă ar putea ajuta o cauză sau niște persoane aflate în dificultate? I-am cheltui oare cu mai mare ușurință?

Poate că la toate aceste lucruri s-au gândit și elevii AISB („American International School of Bucharest”) care și-au dorit să strângă cât mai multe fonduri în scopul ajutorării spitalului „Victor Babeș”, printr-un eveniment caritabil care a avut ca structură o prezentare de modă, urmată de o licitație cu obiecte donate de școală, designeri și artiști. De fapt, AISB Charity Fashion Show se află deja la cea de-a patra ediție iar la sfârșitul serii, tinerii organizatori – Ana Maria Geoană, Michelle Ciubuc, Anca Economu, Diana Gherasim și Ana Teodorescu – împreună cu colegii lor s-au bucurat enorm la vestea strângerii a mai mult de 10.000 EUR din vânzarea biletelor și donații.

Branduri și designeri români precum Andra Andreescu, M. Marquise, Galyna Pinzari, Casual Monday, TRENDS by Adina Buzatu, Rita Mureșan, Ștefan Muscă, Laura Galea și mulți alții i-au spijinit pe elevi în inițiativa lor demnă de laudă oferindu-le produse, articole vestimentare și accesorii care ulterior au fost scoase la licitație. În public au fost Mihaela și Mircea Geoană, Ilie Năstase, Mihai Morar, Cristina și George Copos, precum și marea majoritate a părinților și profesorilor copiilor.

Evenimentul a fost prezentat de Sonia Argint și elevul Bogdan iar de licitație s-au ocupat doamna profesoară de Arte, Cristina, și specialistul în PR Denis Radu.

 

[Gallery not found]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *