WIDE MAGAZINE >> Andreea Marin

Gala Performanței & Excelenței 2021, eveniment de valoare cu o traditie de 11 ani, premiază valorile din sport, televiziune, muzică, arte, design, beauty, campanii sociale, media

AFIS GALA 2021
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 01
2021

Gala Performanței & Excelenței, cu o traditie de 11 ani, premiază valorile din sport, televiziune, muzică, arte, design, antreprenoriat, beauty, campanii sociale, media si in toamna acestui an. Gala Performanței & Excelenței este dedicată promovării și recunoașterii personalităților care au dobândit un renume în diverse domenii și care s-au remarcat prin proiectele și activitățile lor deosebite. Printre laureatii Galei Performanței și Excelenței se află personalități de legendă din toate ramurile vieții sportive, culturale și sociale din România.

SOIREES DE LA MODE 22 In Memoriam Răzvan Ciobanu

Mode
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 13
2019

”Soirees de la Mode 22” în memoria lui Răzvan Ciobanu a reunit la Hotel Hilton peste 200 de prieteni apropiați, influenceri, bloggeri, jurnaliști și pasionați de frumos. Invitații speciali ai Galei au fost părinții lui Răzvan Ciobanu, iar Andreea Marin, Simona Pătruleasa, Maria Andrei, Dana Săvuică, Romanița Iovan, Rita Mureșan, Mirela Vescan, Laura Olaru, Ioana Sihota, Ionuț Sava, Maria Andreea au fost doar câteva dintre vedetele care au susținut evenimentul dedicat lui Răzvan Ciobanu.

„Crezi că ştii ce bei?”, noul volum al prof. Mencinicopschi revoluţionează mitul hidratării

Andreea Marin, dr. Menci, Jean Valvis
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 13
2014

Prof. Dr. Mencinicopschi a lansat noua sa carte ”Crezi că ştii ce bei?” în cadrul unui eveniment de presă organizat de Coreus Publishing şi găzduit de Andreea Marin, cunoscută pentru atenţia acordată stilului de viaţă sănătos. A bea nu este totuna cu a te hidrata şi aşa cum suntem ceea ce mâncăm, suntem şi ceea ce bem. Într-o eră în care se pune acut problema unui stil de viaţă sănătos, Dr. Menci propune o carte care învaţă omul ce, cum, cât şi când să bea, oferind informaţii esenţiale despre consumul de apă, lapte, cafea, ceai, suc sau alcool.

STEFANEL Concept Store: Un cocktail party extrem de elegant la lansarea colecţiei toamnă/iarnă 2013/2014

Stefanel fashion
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 10
2013

Invazie de vedete, stiliști, bloggeri și editori de modă marți seara la evenimentul care a celebrat printr-un cocktail party extrem de elegant doi ani de la inaugurarea STEFANEL Concept Store la București, eveniment care a coincis și cu dezvăluirea colecției Toamnă/Iarnă 2013/2014 inspirată din moda anilor ’50, ’60 și ’90.