Aniversare 8 ani de activitate Laurent Tourette

8-ani-laurent-tourette-3
Apr 03
2013

Laurent Tourette a aniversat marți, 2 aprilie, la Howard Johnson Grand Plaza – Sala Platinum, opt ani de activitate în România alături de doi dintre colaboratorii și prietenii săi de suflet, designerul Cătălin Botezatu și make-up artistul Mirela Vescan.

Ineditul eveniment a cuprins două show-uri de tunsoare și coafură susținute de Laurent Tourette și un show incendiar de make-up realizat de Mirela Vescan, ambii artiști urcând pe scenă alături de echipele lor pentru a-și încânta audiența. Tunsorile și coafurile realizate de hairstylist-ul francez cu ocazia evenimentului aniversar au prezentat noile tendințe pentru sezonul primăvară-vară 2013, stabilite cu puțin timp în urmă la Paris, în cadrul show-ului „Haute Coiffure Francaise”.

Laurent Tourette activează în domeniu de mai bine de 25 de ani, iar în urmă cu opt ani a luat decizia de a se muta în România, unde s-a făcut imediat cunoscut datorită talentului său incontestabil și a numărului mare de vedete care au apelat la serviciile și sfaturile sale.

Mai mult decât atât, cifrele impresionante din ultimii opt ani vorbesc de la sine despre talentul și pasiunea sa pentru coafură: 3000 de ședințe foto, 900 de seminarii susținute în țară, 300 de prezentări de modă, 80 de coveruri, colaborări cu 30 de designeri români, 20 de participări la „Haute Coiffure Francaise”, 15 show-uri de televiziune. De aseamenea trebuie menționat că Laurent Tourette a fost desemnat și furnizor al Casei Regale din România.

În cadrul evenimentului de marți seara Laurent Tourette, alături de buna sa prietenă Mirela Vescan, a încercat să le demonstreze vedetelor, stiliștilor și jurnaliștilor prezenți în Sala Platinum că nu doar haina îl face pe om, dar și machiajul și coafura sunt extrem de importante, mai ales în cazul doamnelor și domnișoarelor. Manechinele care au defilat pe scenă au purtat ținute realizate de Cătălin Botezatu, iar după încheierea show-ului invitații s-au îndulcit cu un minunat tort Chocolat.

Amfitrionii petrecerii au fost Cătălin Botezatu și Roxana Ionescu.

[Gallery not found]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *