Aprilie e luna potrivită să dăruieşti o bijuterie PANDORA celor dragi

spring and easter collection
Apr 11
2014

Pentru o persoană care poartă nume de floare, alege inelele, cerceii sau talismanele cu motive florale din noua Colecţie de Primăvară de la PANDORA: bijuterii cu margarete pure şi delicate din email alb sau cu gerbere sălbatice din argint 925 şi aur 14 k, care pot fi asortate şi combinate în funcţie de personalitatea fiecăreia.

bijuterii Pandora

Dăruieşte bijuterii PANDORA inspirate din momentele frumoase petrecute alături de cei dragi – timpul petrecut acasă, o aniversare veselă, o plimbare cu bicicleta sau bucuria de a te juca împreună cu animalul preferat.

Purtate pe brăţări din piele sau din şnur textil colorat, talismanele tematice din argint 925 şi zirconiu cubic strălucitor vă vor aduce mereu aminte de familie şi de lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru voi.

bijuterii Pandora

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 80 de ţări, din şase continente, prin aproximativ 10.300 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.100 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.

bijuterii Pandora

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *