Bărbații SARTO oferă o nouă lecție de stil și eleganță

Barbati Sarto 2013
Sep 18
2013

Proiectul „Bărbații SARTO” a ajuns în acest an la cea de-a doua ediție iar evenimentul de lansare a avut loc marți, 17 septembrie, la Sala Palatului în cadrul Festivalului George Enescu reunind peste 200 de participanți, printre care personalități din zona academică, culturală, politică, artistică sau sportivă.

În urmă cu aproximativ două săptămâni în jur de 40 de bărbați, toți îmbrăcați la patru ace, luau cu asalt Ateneul Român pentru a realiza o sedință foto-video de excepție și pentru a discuta despre stilul și eleganța masculină. Printre ei i-am putut remarca pe Andrei Nourescu, actorul Victor Rebenciuc, Alteța Sa Principele Mihai de Laufenburg și Principele Șerban Sturdza.

Rezultatul ședinței foto-video de care aminteam mai sus a fost prezentat acum două zile la Sala Palatului în prezența celor care apar în clip dar și Consulului Mexicului, Eduardo Nino, Ciprian Marica, Bogdan Vlădău, Aureliu Surulescu și a Alexandrei Popescu (prezentatoare Realitatea TV) și a marcat cea de-a doua ediție a proiectului „Bărbații SARTO”, singurul din România dedicat culturii vestimentare masculine.

“Bărbaţii SARTO reprezintă un proiect de suflet pentru noi şi ne bucurăm să vedem cum creşte de la an la an. La această ediţie, pe lângă foarte mulţi bărbaţi bine îmbrăcaţi, au fost alături de noi şi personalităţi importante, iar prezenţa lor ne onorează şi ne dă speranţă în viitorul proiectului. În România sunt foarte mulţi bărbaţi cu adevărat atenţi la vestimentaţia lor, iar noi ne dorim să cultivam şi să sărbătorim acest lucru prin munca noastră de zi cu zi şi proiectele speciale, dedicate lor”, spune Alex Moise, membru fondator SARTO Made to Measure.

Clipul integral al „Bărbaților SARTO poate fi vizualizat în exclusivitate pe pagina de Facebook SARTO Made to Measure, la acest link: https://www.facebook.com/SartoMadetoMeasure. Odată cu clipul a fost lansată şi cea de-a doua ediţie a Ghidului Vestimentar SARTO, dedicat de data aceasta ţinutelor de seară masculine. Ghidul este un reper pentru bărbaţii care vor să îmbrace perfect o ţinută Black Tie sau White Tie și poate fi consultat permanent pe site-ul SARTO (http://www.sarto.ro/).

Anul trecut proiectul „Bărbații SARTO”, aflat la prima ediție, s-a bucurat de un succes enorm: clipul a avut peste 30.000 de vizualizări pe Youtube, au apărut peste 30 de articole atât în presa națională, cât și internațională, legate de acest subiect, lansarea clipului a fost însoțită de publicarea în format digital a unui ghid vestimentar ce a înregistrat 100 de descărcări.

Anul acesta le dorim fondatorilor proiectului, Alex Moise și Alex Drăgan, să depășească aceste cifre și să-și facă vocea și crezurile auzite de cât mai mulți bărbați din România care își doresc o imagine impecabilă și care sunt deschiși să descopere principiile eleganței clasice.

Iar pentru cei care nu au aflat încă, SARTO Made to Measure este primul concept-boutique masculin din România care oferă un serviciu profesional de consiliere vestimentară, cât și costume de cea mai bună calitate și cămăși făcute pe măsură. Începând cu prima discuție, continuând cu alegerea țesăturilor, luarea măsurilor și terminând cu ajustarea costumului și a cămășii, SARTO Made to Measure și-a propus ca scop principal să ajute bărbații din România să beneficieze de cele mai bune servicii vestimentare la prețuri accesibile. Toate produsele realizate de SARTO sunt realizate în croitoriile partenere din Italia.

Bazându-se pe principii clasice, o viziune modernă dar și pe faptul că imaginea personală este cartea de vizită a fiecărui bărbat, Alex Moise și Alex Drăgan, fondatorii SARTO, au pornit această afacere de la dorința de a crește gradul de informare a bărbaților români în ceea ce privește stilul.

O părere la “Bărbații SARTO oferă o nouă lecție de stil și eleganță

  1. Pingback: Bunicul se bărbierea zilnic -Bărbaţii Sarto - Toma Nicolau Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *