WIDE MAGAZINE >> Bijubox

“Pentru cei care vor să facă un cadou de neuitat: descoperă esența din viața primitorului, acel lucru mic care îl face să zâmbească în fiecare moment mai bun sau mai rău și mai apoi materializează-l.” – Marian Tcaciuc, cofondator BijuBOX

Colierul Silvia
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 24
2021

BijuBOX este magazinul online românesc numărul 1 în prezervarea amintirilor. Iubești bijuteriile și cauți mereu modele cu un design deosebit? BijuBOX.ro este magazinul online de care ai nevoie atunci când cauți cadouri speciale pentru oamenii dragi din viata ta. Despre bijuterii, pasiune și nu în ultimul rând despre cadouri, într-un interviu exclusiv cu Marian Tcaciuc, cofondator BijuBOX.

Gala Performanței & Excelenței 2021, eveniment de valoare cu o traditie de 11 ani, premiază valorile din sport, televiziune, muzică, arte, design, beauty, campanii sociale, media

AFIS GALA 2021
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 01
2021

Gala Performanței & Excelenței, cu o traditie de 11 ani, premiază valorile din sport, televiziune, muzică, arte, design, antreprenoriat, beauty, campanii sociale, media si in toamna acestui an. Gala Performanței & Excelenței este dedicată promovării și recunoașterii personalităților care au dobândit un renume în diverse domenii și care s-au remarcat prin proiectele și activitățile lor deosebite. Printre laureatii Galei Performanței și Excelenței se află personalități de legendă din toate ramurile vieții sportive, culturale și sociale din România.

Colier din argint personalizat cu nume – detaliul care complimentează orice piesă vestimentară

argint
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 22
2021

Colierul Nomine se integrează perfect în orice ținută, iar pentru stilul casual este acel detaliu care complimentează orice piesă vestimentară. Fiind un lanț minimalist, acesta poate fi purtat cu imprimeuri sau culori puternice. Este super în tendințe să mixezi bijuteriile, așa că îndrăznește să porți mai multe lanțuri în lungimi diferite și astfel vei creea un element stilistic care va atrage toată atenția. În plus, creează iluzia unei siluete filiforme. Alege o pereche de jeans, un tricou sau chiar o cămașă supradimensionată, poți opta pentru o pereche de teniși sau chiar bocanci, orice ai alege, acest colier este acel must have al fiecari zi.