BIJUTERII ROMANTICE & MOTIVE COSMICE ÎN NOUA COLECŢIE DE IARNĂ DE LA PANDORA

Pandora
Noi 11
2014

Inspirată din cerul înstelat al nopţii şi din galaxiile îndepărtate ale cosmosului, COLECŢIA DE IARNĂ 2014 de la PANDORA cuprinde creaţii minunate care captivează prin strălucirea lor.

COSMIC. O explozie de pietre strălucitoare şi suprafeţe texturate, lucrate în argint 925 şi aur de 14k, creează o serie de bijuterii extraordinare pentru sezonul iernii. Urme de praf de stele, înfrumuseţate cu pietre de zirconiu cubic strălucitor, completează talismane elegante. Pandantive, inele de cocktail şi cercei încrustaţi cu stele din cristal de culoare alb-îngheţat şi albastru-nocturn aduc aminte de înaltul cerului. Talismane din sticlă de Murano multifaţetată, de culoare albastru închis, lucesc asemeni cerului misterios.

O abordare modernă a stilului tradiţional, dantela şi perlele clasice sunt reinterpretate şi armonizate în bijuterii feminine şi sclipitoare. Simbolizând echilibrul perfect între tradiţie şi modernitate, perlele împodobesc bijuterii florale din argint 925 şi email lucios, oferind o notă de eleganţă atemporală acestui sezon. Iar modelele dantelate de altădată, care au dominat podiumurile de modă, sunt încorporate acum în bijuterii reprezentative, care prezintă dedicarea PANDORA pentru arta bijuteriei şi onorează măiestria meşteşugului.

Pandora

DANTELĂ STRĂLUCITOARE. Reînnoind modelele dantelei vechi, PANDORA explorează această ţesătură şi creează o nouă serie de bijuterii frumoase. „Seria Dantelă strălucitoare reprezintă un mod de a depăşi anumite limite tehnice. Este o explorare a bogăţiei de modele şi tehnici regăsite în dantelă. Aici, ea are adâncime, simetrie şi personalitate”, spun cei din echipa de design.

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 80 de ţări, din şase continente, prin aproximativ 10.300 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.100 de magazine-concept.

Pandora

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *