Bijuteriile Teilor strălucesc în noul magazin din București Mall

Teilor Bucuresti Mall
Dec 23
2015

București, 22 decembrie 2015 – În noul magazin de bijuterii Teilor, inaugurat zilele acestea, clienții București Mall vor regăsi o colecție rafinată de bijuterii din aur și pietre prețioase.

Bijuteriile Teilor se disting atât prin design inovator, cât și prin finisajul excepțional al pieselor. Magazinul din București Mall reunește colecții de bijuterii aur, inele de logodnă și verighete cu design autentic, unele create de nume cu tradiție în manufactura bijuteriilor încrustate cu diamante și pietre prețioase: Hulchi Belluni, Antonellis, K di Kuore, Pesavento sau Talento.

În noua locație situată la parterul centrului comercial București Mall, designul modern, detaliile fine și nuanțele calde alese în amenajarea magazinului amintesc de intensitatea și textura metalului prețios din care sunt realizate bijuteriile expuse.

Lansat în 1999, brandul românesc de bijuterii Teilor are peste 15 ani de experiență în industria metalelor și a pietrelor prețioase. Încă de la înființare, Teilor s-a axat pe calitatea produselor și a serviciilor sale, creând bjiuterii autentice și durabile, cărora publicul feminin nu le poate rezista, în vreme ce, pentru bărbați, sunt printre cele mai potrivite idei de cadouri. Elementul definitoriu al brandului se conturează în jurul conceptului de inovație – colecțiile de bijuterii purtând amprenta Teilor sunt într-o continuă evoluție, noi și imprevizibile, elegante, dar nu întotdeauna în maniera clasică.

Teilor Bucuresti Mall

***
București Mall este primul centru comercial modern din România. În luna septembrie 2015, a împlinit 16 ani de la inaugurare.

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *