WIDE MAGAZINE >> brand

Descoperă brandul pur organic cu care obții blondul dorit fără decolorare!

Elasti Curl
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 11
2022

Unul dintre cele mai populare branduri organice în toată Europa a fost relansat de curând și la noi. Despre formulele îmbunătățite ale produselor care fac minuni pentru păr & scalp, ne vorbește traynerul expert-colorimetrist & hairstylist Nicoleta Chertif în cadrul salonului Soniko…

Colecție MILLA MILLA cu strălucire nobilă pentru ocazii speciale

Milla Milla iulie
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 02
2022

Brandul vestimentar românesc MILLA MILLA își îmbogățește oferta de rochii de ceremonie cu o nouă colecție, bazată pe celebra țesătură mikado, una dintre cele mai luxoase folosite în industria modei. Noua colecție include opt culori de rochii cu croială midi.

TOMMY HILFIGER ÎȘI EXTINDE PREZENȚA PE ROBLOX CU UN SPAȚIU COMUNITAR IMERSIV

TommyJeans_Roblox
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 14
2022

Bazându-se pe colaborarea în desfășurare cu creatorii Roblox, această fază de explorare digitală include lansarea unui spațiu dedicat „TOMMY PLAY” pentru a implica în continuare membrii comunității și pentru a le oferi experiențe complexe.

TOMMY HILFIGER ANUNȚĂ LANSAREA VIDEOCLIPULUI TOMMY HILFIGER x SHAWN MENDES PENTRU CAMPANIA GLOBALĂ CLASSICS REBORN

Shawn Mendes
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 19
2022

Tommy Hilfiger are plăcerea să anunțe lansarea videoclipului campaniei Classics Reborn care prezintă publicului cea mai nouă colaborare a brand-ului cu Shawn Mendes. Parteneriatul global, construit pe mai multe direcții, „Play it Forward” începe în vara anului 2022, va include look-uri personalizate pentru aparițiile lui Shawn din timpul turneului Wonder: The World, o donație de 1 milion de dolari din partea Tommy Hilfiger pentru a compensa impactul asupra mediului din timpul turneului mondial și o colecție, realizată împreună, care va fi lansată în primăvara anului 2023. Colecția va prezenta stiluri de calitate reimaginate, cu un design circular, și în același timp inovații în reciclarea materialelor.

BabyBjörn a lansat colectia Landscape

babybjorn
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 03
2022

Brandul suedez BabyBjörn a lansat pe piata colectia Landscape, care este inspirata din frumusetea naturii inconjuratoare si care aduce un omagiu peisajelor scandinave. In colectie sunt incluse marsupiul Mini si balansoarul Bliss, produse care vor ajuta parintii in noua lor calatorie. Ambele produse sunt fabricate din bumbac de inalta calitate, iar imprimeul Landscape este unul atemporal, in pas cu tendintele.

ANTREPRENORII SOCIALI SUNT INVITAȚI LA CEA DE-A PATRA EDIȚIE TOMMY HILFIGER FASHION FRONTIER CHALLENGE PENTRU A ACCELERA INCLUZIUNEA ÎN MODĂ

TH
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 30
2022

Programul invită antreprenorii sociali din comunități subreprezentate istoric să-și împărtășească ideile inovatoare pentru șansa de a câștiga finanțare și mentorat.

SMYK All for Kids își consolidează poziția în Oltenia cu un nou magazin, la Craiova

SMYK
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 16
2022

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 15 februarie primul magazin din Craiova, extinzându-și astfel rețeaua națională la 24 de magazine. Cu o suprafață de peste 540 de metri pătrați, acesta este primul magazin deschis anul acesta în țară și va asigura alte 8 locuri de muncă.

Page 1 of 251234...10...%PAGE_NUMBER%