WIDE MAGAZINE >> bricolaj

LEROY MERLIN demarează campania de reutilizare a brazilor de Crăciun

LEROY MERLIN
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 22
2019

LEROY MERLIN demarează la nivel naţional campania de reutilizare a brazilor naturali de Crăciun achiziţionaţi din reţeaua proprie de magazine. Românii sunt încurajaţi să returneze brazii uscaţi pentru a fi transformaţi în combustibili ecologici şi îngrăsământ natural.

Ai 0% dobândă la cumpărături în 12 rate din magazinele LEROY MERLIN, prin cardul de cumpărături Oney

LEROY MERLIN & Oney
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 08
2019

Cu ajutorul cardului de cumpărături oferit în parteneriat cu Oney, clienții LEROY MERLIN pot achiziționa produse în rate, cu dobândă 0%, pentru toate cumpărăturile de peste 3.000 lei, în perioada 1 august – 30 septembrie 2019.

Începând cu 26 februarie LEROY MERLIN vă așteaptă cu zeci de sortimente de flori la ghiveci, plante verzi, orhidee și cadouri florale speciale

LEROY MERLIN
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 26
2019

Bucuria înflorește în familie, iar primăvara aceasta LEROY MERLIN propune zeci de sortimente de flori la ghiveci, plante verzi, orhidee și cadouri florale speciale menite să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi. Datele colectate din anul precedent evidențiază faptul că 34% dintre clienții LEROY MERLIN aleg florile în ghiveci, în topul preferințelor fiind orhideele […]

Peste 38.000 brazi naturali s-au întors în magazinele LEROY MERLIN, pentru reciclare, ca rezultat al campaniei „Oferă a doua șansă bradului de Crăciun”

LEROY MERLIN
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 12
2019

De 4 ani, LEROY MERLIN este singurul jucător din piața de bricolaj care derulează o campanie de responsabilizare socială ce încurajează reciclarea brazilor de Crăciun.

Leroy Merlin – singurul jucător din piața de bricolaj care îndeamnă la reciclarea brazilor

Leroy_Merlin_voucher_reciclare_brad
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 19
2018

Reciclează bradul de Crăciun după ce magia Sărbătorilor de Iarnă trece!

Dacă ai cumpărat un brad natural din Leroy Merlin, vino cu el în magazin alături de bonul fiscal care confirmă achiziția și vei primi în schimb un voucher de 25 de lei. Voucherul se ridică din zona „Întâmpinare Clienți” și poate fi folosit în perioada 5 ianuarie – 3 februarie. Regulamentul complet este disponibil aici.

Au fost desemnați câștigătorii Outfit Design Competition by Leroy Merlin

premiul I
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 11
2018

În Outfit Design Competition creativii au înscris 95 de propuneri pentru noua uniformă a consultanților de vânzări. Fiecare dintre ei a încercat propria abordare a briefului care a fost construit ținând cont de estetică și funcționalitate (adăugiri de buzunare, piese detașabile, piese extra, broderii, cusături, pictură manuală etc). Aceste nevoi au pornit de la faptul că designul demodat și culorile monotone ale uniformelor actuale nu mai sunt pe placul consultanților de vânzări. În plus, munca echipelor de vânzări implică efort indoor și outdoor și utilizarea permanentă a unui set de instrumente.

Crăciun cu parfum tradițional, miros de brad sau turtă dulce – elementele cheie din colecția de Crăciun Leroy Merlin

LEROY_MERLIN_Craciun_Turta_Dulce
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 21
2018

Retailerul francez de bricolaj, Leroy Merlin, a lansat colecția pentru Crăciun disponibilă de astăzi în toate magazinele Leroy Merlin din țară.

Alături de cadourile alese cu grijă pentru cei dragi, decorațiunile și accesoriile pentru Crăciun sunt esențiale pentru ca fiecare familie să își exprime personalitatea și spiritul unic. Leroy Merlin crede în faptul că magia adevărată a Crăciunului este cea pe care o creează fiecare dintre clienți, tocmai de aceea a venit în ajutorul lor cu mii de produse menite să-i ajute să aducă în casă atmosfera de sărbătoare.

HORNBACH: Sistemele moderne pentru case inteligente, tot mai căutate de către români

017CBD86-221A-497F-A5DE-5AD4C512E314
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 01
2018

HORNBACH pune la dispozitia clientilor cele mai noi solutii pentru sistemele Smart Home, dispozitive ce asigura securitatea si confortul locatarilor, precum si administrarea eficienta a energiei. Cei care isi doresc confortul unei case inteligente pot alege dintr-o gama variata de produse, clasificate pe trei categorii: sisteme de securitate, cum ar fi incuietorile digitale inteligente sau camerele video, sisteme de monitorizare, precum vizoare digitale inteligente sau senzori pentru usi si ferestre, dar si sisteme de iluminat.

HORNBACH deschide în România magazin online cu peste 27.000 de produse disponibile

E02C23B4-94D0-4C47-96D1-CF8CE02D933C
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 23
2018

• Până la finalul anului 2018, peste 80% din produsele de stoc din magazine vor fi disponibile și online
• Clienții au posibilitatea de retur în 30 de zile de la livrarea mărfurilor
• Prețurile produselor HORNBACH sunt identice în magazine și în magazinul online
• Livrarea mărfurilor comandate online este făcută în 2-3 zile la orice adresă din România

Page 1 of 212