Bucurie si emoție la întâlnirea cu “Coco”

Vitalie Cojocari
Noi 23
2017

Avanpremiera specială a filmului „COCO” – cea mai nouă animație Disney-Pixar, distribuită în ţara noastră de Forum Film România – a avut loc la Cinema City din AFI Cotroceni. La evenimentul de lansare au luat parte jurnalişti şi bloggeri, precum şi vedetele Adina Halas, Wilmark, Doru Todoruț, Laura Gruia, Livia Graur, Simona & Rareș Dragomir, Vitalie Cojocari, Alice Năstase-Buciuta, Anca Sigartău și Simona Țăranu, Ana și Virgil Stănescu.

Cei mici au dansat, s-au jucat și s-au distrat, intrând în atmosfera veselă, tipic mexicană a filmului, fiind entuziasmați de întâlnirea cu Miguel și prietenii săi. Veți face și voi cunoștință cu noile personaje din Universul Disney-Pixar începând din 24 noiembrie, doar în cinematografe. Veți pătrunde în două lumi paralele, întrucât acțiunea din „COCO” se petrece în Mexic, în două planuri diferite: în Ținutul celor Vii și în Ținutul Morților. Dar fiți fără frică, scheleții sunt foarte simpatici și prietenoși.

Deși aceste două lumi au fost gândite ca două tărâmuri contrastante, co-regizorul și scenaristul Adrian Molina spune: „Cele două lumi au câteva puncte comune, ambele sunt colorate și pline de veselie, iar personajele, fie ele vii sau nu, sunt optimiste și devotate familiilor lor.”

Exact aceste lucruri fac din „COCO” filmul perfect pentru a fi urmărit alături de întreaga familie. Așa că vă invităm la cinema, să vă bucurați de o poveste optimistă și să petreceți timpul într-un mod plăcut alături de persoanele dragi.

În plus, veți avea parte și de o surpriză: în deschiderea animației vă veţi reîntâlni cu Olaf (vocea lui Josh Gad), Anna (vocea lui Kristen Bell), Elsa (vocea Indinei Menzel) și Kristoff (vocea lui Jonathan Groff). Personajele îndrăgite din „Regatul de Gheață” se reîntorc pe marele ecran doar înainte de „COCO”, în scurtmetrajul “Regatul de Gheaţă: Sărbători cu Olaf”.

„COCO” este distribuit de Forum Film România şi are premiera în cinematografele din România pe 24 noiembrie 2017, în format 3D, în variantă subtitrată şi dublată, și în format 4DX, în varianta dublată.

Trailere:
varianta subtitrată:

varianta dublată:

Despre Forum Film România
Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Weinstein, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *