WIDE MAGAZINE >> cafea

Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă

cafea
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 20
2022

În zilele călduroase tot mai mulți iubitori de cafea optează pentru varianta rece. Dacă vă place o cafea bună cu gheață vara, dar nu vă place felul în care este preparată de alții, nu vă rămâne decât o singură soluție: cafeaua la rece. Această metodă garantează de fiecare dată o ceașcă fină și rece de cafea.

Cele mai bune metode de a obține o cafea perfectă!

cafea
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 19
2022

Cei mai mulți dintre noi nu își pot începe ziua fără o cafea bună. Pentru iubitorii acestei licori magice, o ceașcă bună de cafea savurată dimineața în liniște, poate fi responsabilă pentru starea de spirit din întreaga zi. Ritualul preparării cafelei diferă de la persoană la persoană, la fel și gustul, aroma și intensitatea. Când vorbim despre cele mai bune moduri de a pregăti o cafea, părerile sunt împărțite, unii consideră că numai cu ajutorul anumitor aparate poți obține cafeaua perfectă.

10 lucruri pe care nu le știai despre cafea

cafea
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 23
2022

Cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi de pe planetă, dar în ciuda popularității sale, majoritatea oamenilor nu știu prea multe despre lichioarea neagră care le face diminețile mai bune. Fiecare are propria sa metodă de a prepara cafeaua, deci nu putem spune că există o metodă prin care să obținem cafeaua perfectă pentru toată lumea. Cum suntem diferiți și gusturile sunt diferite, dar există câteva aspecte în comun și aici vorbim de savoare și tărie.

Ghiozdane cu rechizite pentru un an întreg, oferite de Starbucks și World Vision copiilor din comuna Maia

Starbucks & WorldVision & Scoala Maia
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 03
2019

Starbucks, cel mai cunoscut brand de cafenele din lume, prezent de 12 ani în România, continuă să sprijine, alături de World Vision, sistemul educațional, oferind 160 de ghiozdane complet echipate elevilor de la școala gimnazială „Barbu Catargiu” din comuna Maia, județul Ialomița, aceeași școală unde angajații Starbucks România au participat la o zi de voluntariat pe șantierul unității de învățământ în această vară și au acoperit cheltuieli de modernizare de aproape 140.000 RON.

Finaliștii Campionatului Starbucks Barista împărtășesc rețetele băuturilor personalizate

Castigatoare Starbucks Barista Championship 2019
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 22
2019

Un tall Latte Macchiato, un Caramel Frappucino delicios, un Nitro Cold Brew neașteptat, un Espresso obișnuit sau un Cappucino spumos… În fiecare zi, barista Starbucks realizează mii de băuturi, pentru a se asigura că fiecare dintre ele este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă începe perfect ziua, pentru a vă spori conversațiile sau pentru a vă relaxa cu prietenii.

Starbucks lansează în premieră în România Nitro Cold Brew, cea mai tare băutură a verii

Starbucks Nitro Cold Brew
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 11
2019

Starbucks, cel mai iubit brand de cafea din lume, aduce în premieră în România tehnologia preparării băuturii Nitro Cold Brew, exclusiv în magazinul Starbucks Reserve Lipscani. Cea mai tare băutură a verii este rezultatul infuziei cu apă rece timp de 20 de ore a clasicului Cold Brew, îmbogățit ulterior cu nitrogen.

Starbucks deschide a 26-a cafenea din București

Deschidere Starbucks The Mark
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 07
2019

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume și lider în domeniul inovării și al satisfacției clienților, a deschis a patra cafenea din zona Piața Victoriei, București, situată la parterul noii clădiri de birouri, The Mark, pe Calea Griviței 84-98. Cu această nouă locație, numărul total al cafenelelor Starbucks în România ajunge la 47.

Page 1 of 71234...%PAGE_NUMBER%