Calvin Klein lansează campania Primăvara 2021: Blank Canvas

Calvin Klein
Mar 04
2021

Prin noua campanie, minimalismul specific brand-ului Calvin Klein devine o pânză dedicată explorării creative, revenindu-se asfel la lucrurile considerate a fi esențiale. Piesele statement, create în mod conștient cu această caracteristică, cum ar fi tricoul alb perfect, siluetele clasice/de arhivă din denim și lenjeria de corp cu monograma iconică a brand-ului, oferă posibilitatea unei exprimări de sine nelimitate. Devin o pânză goală (a Blank Canvas). Fotograful Mario Sorrenti și regizorul Terence Nance sunt cei care au surprins prin imagini intime și suprarealiste, prin dialog și mișcare, povestitorii, vizionarii și creatorii de astăzi, care își împărtășesc propriile istorii.

Distribuția:
Anthony Ramos, actor, muzician
Janaya Future Khan, creator de conținut, futurist, activist
Jacob Elordi, actor
Koffee, muzician
Megan Thee Stallion, rapper
Queer Skate LA, colectiv de skateri din Los Angeles, California
Rina Sawayama, cântăreață – compozitoare
Sage Elsesser, muzician și skateboarder
Vinson Fraley, dansator

Despre produse:
Noile oferte din colecția Primăvara 2021 se concentrează pe stiluri fundamentale. În gama Underwear, tehnologia Air Fx Tech permite pielii să respire mai bine. Confortul este reinterpretat, modelând iconicele siluete Calvin Klein, prin utilizarea materialelor ce provin din surse sustenabile. În gama Jeans, piesele monocromatice, neutre din punct de vedere al genului, precum jachetele trucker și maiourile din bumbac sunt destinate să devină piese statement în garderoba fiecăruia.

Credite pentru campanie
Fotograf: Mario Sorrenti
Regizor: Terence Nance
@calvinklein
#mycalvins

Despre SARKK SA
SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.
CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *