WIDE MAGAZINE >> Calvin Klein

CALVIN KLEIN – Provoacă. Creează. – secretele unui look wow

CK
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 04
2022

Cum ar fi să ieși pe stradă doar în lenjerie și o pereche de încălțăminte? Provocator? Senzual? Eliberator? Natural? Poate da, poate nu. Depinde de personalitatea și stilul fiecăruia, așa e? Cu toții avem o amprentă stilistică care se distinge în fiecare look pe care îl abordăm. Iar vara este perioada în care putem experimenta cel mai mult, perioada în care ne putem juca cu accesoriile și diverse item-uri fashion care să ne ajute să creăm o mulțime de outfit-uri cu aceleași piese. Ok, nu doar cu lenjerie, chiar dacă temperaturile ne îmbie la astfel de gânduri, dar sigur ne dorim ținute lejere, răcoroase și care să fie wow.

Un nou magazin CALVIN KLEIN UNDERWEAR acum în Băneasa Shopping City

CK - Baneasa Shopping City
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 17
2022

Calvin Klein, Inc. anunță deschiderea unui nou magazin Calvin Klein Underwear în Băneasa Shopping City prin Sarkk Srl, parte din Sarkk SA, distribuitorul exclusiv CALVIN KLEIN în România. Magazinul este cel de-al 8-lea magazin al brand-ului din țară.

Calvin Klein celebrează familiile din comunitatea LGBTQIA+ în noua campanie „This is Love”

PRIDE_PR
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 19
2022

Campania Calvin Klein This is Love, recent lansată, celebrează familiile din comunitatea LGBTQIA+. Distribuția cuprinde prieteni, parteneri, iubiți, vecini, aliați și alte categorii, care împărtășesc ce înseamnă familia pentru ei, evidențiind spectrul de conexiuni intenționate și importante care există în cadrul comunității LGBTQIA+. Campania prezintă noua colecție a brand-ului, o abordare reimaginată a Pride.

PVH EUROPE ACCELEREAZĂ ANGAJAMENTUL FAȚĂ DE CIRCULARITATE PRIN PARTENERIATUL CU INFINITED FIBRE COMPANY


infinited
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 10
2022

PVH Europe, parte din PVH Corp., anunță un parteneriat, care va fi dezvoltat pe o durată de mai mulți ani, împreună cu Infinited Fibre Company, un grup care se ocupă cu tehnologia dedicată modei circulare, cu scopul de a amplifica sustenabilitatea produselor oferite în Europa prin emblematicele brand-uri Calvin Klein și TOMMY HILFIGER. Compania Infinited Fibre folosește o tehnologie revoluționară de regenerare a deșeurilor textile pentru a crea Infinna™, o fibră textilă nouă, care va fi folosită mai întâi pentru fabricarea produselor TOMMY HILFIGER în Europa, și ulterior se va extinde la produsele Calvin Klein. Acest nou parteneriat vine ca o urmare a angajamentului pe termen lung pe care PVH Corp. și-l asumă față de inovație, circularitate și strategia sa Forward Fashion prin care își propune să reducă la zero orice impact negativ până în 2030.

Petrece primăvara în #MyCalvins – look-uri iconice ideale pentru escapade urbane

Petrece primăvara în #MyCalvins
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 06
2022

Spontaneitate. Mirosuri fresh. Râsete. Adieri colorate. Experimentezi o mulțime de senzații și emoții noi când vine primăvara. Totul este efervescent. Vrei experiențe noi. Vrei un restart. Vrei să fii conectat la ceeea se întâmplă în jurul tău, la oamenii dragi din viața ta. Vrei să îți recucerești viața, începând cu obiceiurile cotidiene, promisiunile pe termen lung pe care ți le-ai făcut, și încheind cu stilul vestimentar pe care îl abordezi.

Gettin’ back to basics – relaxare & reconectare alături de Calvin Klein –

CK
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 19
2022

Sunt zile în care pur și simplu vrei să te deconectezi cu totul, așa e? Să fii rebelă și să îți iei spontan o zi liberă de la toate responsabilitățile cotidiene și apoi să te pierzi prin oraș. Să te aventurezi în plimbări urbane, fără să ai un traseu stabilit. Să te conectezi cu tine.

Redescoperă luna iubirii alături de Calvin Klein

CK
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 18
2022

Nu există nicio formulă exactă care să definească sensul iubirii în întreaga sa formă. Cu toții ne dorim să fim iubiți. Să avem lângă noi oameni alături de care să râdem, să plângem și să împărtășim cele mai frumoase experiențe în timp ce ne conectăm.

Anul începe bine în #MyCalvins

CK
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 27
2022

Cadouri multe, mese încărcate, povești depănate, excursii, dorințe puse și câte și mai câte s-au petrecut în luna decembrie. Nu îți pare că în ianuarie este momentul să te bucuri de acele lazy days? Și nu oricum, dar în #MyCalvins. Autentic & relaxat. Caută să nu îți impui încă deadline-uri și doar experimentează libertatea de a fi și atât. Confortabil. Creează-ți un outfit fix pe gustul tău și explorează. Bucură-te de experiențe noi custom made după bunul plac. ☺

Page 1 of 51234...%PAGE_NUMBER%