WIDE MAGAZINE >> Căpitanul America

În jurul lumii cu actorii din filmul „RĂZBUNĂTORII: SUB SEMNUL LUI ULTRON”

Avengers
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 02
2015

Actori şi membri ai echipei de filmare au făcut în adevărat tur în jurul lumii, odată cu lansarea filmului „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”. De la Hollywood la Times Square, şi din Europa (Londra, Italia) pe continentul asiatic (Seul şi Beijing), ei au călătorit pe întregul mapamond, special pentru dedicaţii fani Marvel. Traseul lor internaţional […]

15 lucruri pe care trebuie să le ştiţi despre filmul „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”

Razbunatorii
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 22
2015

Studiourile Marvel prezintă „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”. Când Tony Stark reporneşte un program inactiv de menţinere a păcii, lucrurile scapă de sub control, iar cei mai puternici Eroi ai Pământului – incluzându-i pe Omul de Oţel, Căpitanul America, Thor, Incredibilul Hulk, Văduva Neagră şi Ochi de Şoim – sunt supuşi unui test limită, pe măsură ce se luptă să salveze planeta de distrugerea de către teribilul Utron.

Echipa impresionantă a celor mai cunoscuţi supereroi din Universul Marvel revine în „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”

film
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 16
2015

Studiourile Marvel prezintă „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron” – continuarea de proporţii impresionante a celui mai măreţ film cu supereroi din toate timpurile. Soarta planetei atârnă de un fir de aţă, odată cu apariţia răufăcătorului Ultron, şi depinde de Răzbunători să-l oprească din ducerea la bun sfârşit a planurilor sale îngrozitoare.