Care sunt cele mai căutate destinaţii exotice de români pentru Revelion

Bali
Sep 02
2014

Românii au prins gustul ţărilor exotice şi încep să înţeleagă că îşi pot petrece Revelionul în destinaţii de lux la preţuri mai mici dacă îşi cumpără din timp biletele. Chiar dacă ne aflăm la începutul toamnei, când încă se mai consumă „vacanţele de vară”, există turişti care încep deja să se gândească la următorul concediu şi profită de reducerile de early booking pentru rezervarea nopţii dintre ani.

mauritius

„Cea mai vândută vacanţă de Revelion anul acesta estimăm că va fi Maldive. Este o destinaţie nou introdusă, premium şi chiar dacă este printre cele mai scumpe, s-a ocupat deja în proporţie de 30%. În ultimii ani turiştii prefera pentru Revelion fie vacanţele cu mult soare şi relaxare pe insule exotice cum sunt Maldive, Mauritius, Bali şi Republica Dominicana, fie circuitele în care îmbina şi aspectul cultural în Thailanda şi Bangkok sau Mexic şi Cuba”, explica Daniela Dumitrică, Marketing Manager Paralela 45.

Maldive, paradisul iubitorilor de sporturi acvatice, cu bungalow-uri suspendate deasupra apei, se număra printre cele mai căutate oferte anul acesta, în ciuda preţului pachetului care începe de la 3985 euro/ persoană pentru 6 nopţi cazare la hotel de 5* cu masa conform ofertei, bilet de avion şi transfer.

maldive

O variantă mai accesibilă a paradisului acvatic sunt insulele Mauritius, aflate de-a lungul coastelor continentului african, unde oferta începe de la 2850 euro/ persoană pentru 8 nopţi cazare hotel de 5* demipensiune, bilet de avion şi tranferuri.

Cu un buget mai scăzut, turiştii aventurieri pot vizita Mexicul şi Cuba, respectiv oraşele Cancun şi Havana, într-o excursie de 9 nopţi la hoteluri de 4 şi 5*, bilet de avion şi transferuri, începând de la 2190 euro/ persoană. O astfel de vacanţă satisface gusturile fiecăruia prin atracţiile culturale, muzee, catedrale şi pieţe, dar şi prin cadrul natural deosebit cu plaje superbe şi nisip alb şi bogăţii arheologice.

mexic

Cei ce-şi doresc să facă shopping, dar în acelaşi timp să stea şi la plajă pot merge în insulele Bali pentru 6 zile, iar apoi îşi pot continua vacanţa cu vizitarea oraşului Singapore, megalopolisul cosmopolit situat la răspântia a numeroase culturi. Oferta începe de la 1945 euro/ persoană timp de 8 nopţi la hotel de 4 şi 5* cu mic dejun, transport avion şi transferuri.

Cele mai accesibile vacanţe de Revelion rămân în Thailanda şi Republica Dominicană. Cu un buget de 1245 euro/ persoană, turiştii pot sta la plajă în renumită staţiune thailandeză Pattaya şi pot vizita siturile arheologice din apropiere, urmând apoi să petreacă şi câteva zile în Bangkok. Oferta include 7 nopţi de cazare la hoteluri de 5*, transport cu avionul şi transferuri.

thailanda

Republica Dominicană este destinaţia ideală pentru o vacanţă de vis atât pentru cei ce doresc să se bucure de servicii de lux într-un resort all inclusive, cât şi pentru iubitorii de eco-aventură, artă, cultură, distracţie sau pentru cei ce vor doar să se relaxeze pe nisipul alb al plajelor. Oferta de Revelion începe de la 1375 euro/ persoană pentru 8 nopţi de cazare la hotel de 5*, ultra all inclusive, transport cu avionul şi transferuri.

republica-dominicana

Despre Paralela 45
Paralela 45 activează de peste 24 de ani pe piaţa vacantelor, fiind cel mai cunoscut brand de turism din România. Paralela 45 a fost votată timp de şase ani la rând drept “Cea mai de încredere agenţie de turism din România”, conform studiului independent Reader’s Digest. Paralela 45 pune la dispoziţia turiştilor romani peste 100 de circuite pe toate continentele, chartere, turism individual, corporate şi intern, precum şi bilete de avion. Mai multe detalii pe www.paralela45.ro

singapore

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *