WIDE MAGAZINE >> carne

Nutribaby, un produs Babymoov, recomandat de Chef Catalin Amarandei

babymoov
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 17
2021

Alimentatia micutului este un subiect extrem de important si delicat pentru orice familie. Daca in primele luni de viata, principala sursa de hranire o reprezinta laptele mamei sau laptele praf, odata cu inceperea diversificarii, lucrurile devin din ce in ce mai palpitante, mai ales din punct de vedere culinar.

4 ciorbe care te vor ține departe de răceli

4-ciorbe-cu-bors
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 02
2017

Ciorba, una dintre cele mai iubite mâncăruri românești, deține un rol important în alimentație și aduce o contribuție benefică organismului. Pe lângă faptul că te energizează, te încălzește pe loc și te vindecă atunci când ești răcit/ă. Lumea ciorbelor este variată, existând varietăți pentru toate gusturile – iată 4 recomandări de la Chef Liviu Balint care îţi vor încânta papilele gustative:

Surprinde-i pe cei dragi cu o cină în stil irlandez

tocanita-vita
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 13
2017

Ce poate fi mai frumos decât momentele petrecute în compania oamenilor dragi? Studiile recente arată că oamenii sunt dependenți de socializare. Omul este un ”animal de haită” pentru care aportul social contează şi aduce măsura succesului. Oamenii cu familii numeroase sunt mai sociabili, iar oamenii cu mulți prieteni sunt mai veseli. Cel puţin asta susțin specialiștii.

Știai că acum sute de ani condimentele erau mai prețioase decât aurul?

condimente_peste
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 29
2017

Piperul, de exemplu era considerat monedă de schimb în Evul Mediu. Exploratori faimoși, precum Marco Polo au cutreierat lumea în lung și în lat pentru a descoperi mirodenii de care astăzi noi ne bucurăm și pe care le considerăm ca fiind pur și simplu naturale.

Oro Toro by OSHO – un nou capitol de excelență culinară

Oro Toro by Osho 2014
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 24
2014

Începând cu luna noiembrie echipa OSHO pune bazele unui nou capitol al excelenţei culinare cu care şi-a obişnuit clienţii, prin noul restaurant deschis în Centrul Vechi, Oro Toro by OSHO, care păstrează gustul autentic al cărnii de vită maturata „in houseˮ, dar sub forma unui alt concept – de pub cu preţuri integrate la nivelul zonei.

Experimentează bucătăria asiatică la tine acasă cu Shan’shi

Maresi Shan Shi
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 21
2014

Cultura asiatică te cucerește cât ai zice ni hao (n.r ce faci?)! La fel de captivantă este și bucătăria Orientului Îndepărtat prin contrastele, diversitatea şi exotismul preparatelor culinare. Pentru a înlesni călătoria gusturilor peste mări şi țări, dar şi pentru a găti simplu şi rapid chiar la tine acasă, Maresi Foodbroker, distribuitorul produselor Shan’shi în România, anunţă extinderea gamei asiatice şi un număr de 19 produse în sortiment.

Află totul despre alimentaţia alcalină de la specialistul Ropharma, dr. Tania Bejan

Alimentatia ALCALINA
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 07
2014

O alimentaţie săracă în saruri induce deficienţe în structurile ţesuturilor, în funcţionarea corectă a proceselor metabolice, dar şi o mineralizare insuficientă, care determină apariţia stărilor de oboseală, tremurul pleoapelor, putere de concentrare scăzută, iar în cazul celor mici, dezvoltarea insuficientă a oaselor şi a vederii.

Page 1 of 212