CELEBREAZĂ PRIETENIA CU NOILE BIJUTERII PANDORA

Pandora
Aug 01
2017

#DOFRIENDSHIP. O prietenie adevărată îţi influenţează viaţa în nenumărate moduri minunate. Sărbătoreşte această legătură strânsă purtând zi de zi simboluri pentru momentele de neuitat petrecute cu persoane speciale. Când te vei uita la bijuteriile tale PANDORA, îţi vei reaminti de bucuriile împărtăşite şi te vei gândi la noile aventuri care vor urma. Pe măsură ce vara trece şi ne apropiem de toamnă, ieşi în evidenţă cu nuanţe luminoase şi culori strălucitoare, pe care le poţi combina cum doreşti.

Perfect complementare. Brăţările Prieteniei din tinereţe s-au transformat în aceste Brăţări Moments din material textil, disponibile în cele mai vesele culori şi care pot fi purtate suprapuse. Rafinament şi solidaritate, într-un design atractiv. Alege o astfel de brăţară de culoare roz electric sau turcoaz şi poart-o simplă sau împodobită cu până la patru talismane. Unul dintre acestea poate fi chiar pandantivul Inimi ale Prieteniei, pe care îl poţi împărţi cu cea mai bună prietenă. Realizat din argint 925, pandantivul este format din două inimi cu inscripţia „Friend of my heart”, care pot fi adăugate atât pe brăţări, cât şi pe colierele PANDORA.

Accesorii glam. Pregăteşte-te de petrecere şi ieşi în evidenţă cu acest pandantiv versatil, pentru coliere şi brăţări, realizat din argint 925 şi finisat manual. Împodobite cu email şi pietre de zirconiu cubic, elementele din acest Trio Fermecat sunt tot ce ai nevoie să străluceşti: un stiletto roşu, un ruj roşu şi o rochie neagră.

Deliciu fructat. Fie că eşti încă în vacanţă sau te-ai reîntors în oraş, indiferent unde te afli, îţi poţi potrivi ceasul pentru happy hour cu acest pandantiv Cocktail Fructat, care poate fi purtat pe brăţări sau pe lanţuri. Aminteşte-ţi de distracţia unei seri petrecute cu fetele în oraş, alegând acest pandantiv din argint 925, cu email în culori delicioase.

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 8.100 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,100 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 21,500 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 12,400 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *