WIDE MAGAZINE >> Cinema

„NOI TOȚI” DE PIERRE PIRARD UN FILM-DOCUMENTAR DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A CONVIETUIRII ÎN PACE

Nous tous
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 16
2022

Delegația Generală Valonia-Bruxelles în Romania lansează invitația la vizionare, în mod gratuit, a filmului „Noi Toți” de Pierre Pirard, în perioada 14-22 mai 2022, difuzat cu ocazia Celei de a cincea Ediții a Zilei Internaționale a Conviețuirii în Pace, sărbătorită pe plan mondial în data de 16 mai. Ambasadoarea Zilei Internaționale a Conviețuirii în Pace 2022 este doamna Rooney Mara. Toți cei care cred într-o umanitate reconciliată sunt invitați să semneze Declarația Universală de Conviețuire în Pace, lansată cu prilejul Zilei Internaționale a Conviețuirii în Pace.

NO TIME TO DIE în cinematografe din 8 aprilie 2020

007
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 05
2019

În No Time to Die, Bond lasă în urmă viața de agent secret și caută să se bucure de o viață tihnită în Jamaica. Însă, clipele sale de liniște sunt brusc întrerupte când Felix Leiter, un vechi prieten din CIA, apare și cere ajutor. Astfel, o misiune simplă, de extragere a unui om de știință răpit, se transformă într-una mult mai periculoasă decât era de așteptat și îl poartă pe Bond pe urma unui răufăcător misterios care e înarmat cu o tehnologie de luptă devastatoare.

Frozen II înregistrează cifre record în primul weekend în România.

Frozen
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 25
2019

Filmul de animație „Frozen II / Regatul de gheață II”, o producție Walt Disney Animation Studios, a avut premiera vineri, 22 noiembrie, iar entuziasmul general pentru noul film s-a reflectat și în încasări, care s-au aliniat, și în România, trendului record din Statele Unite.

Forța fie cu tine: câștigă o excursie la premiera europeană “Star Wars: The Rise of Skywalker” de la Londra

Concurs_StarWars
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 20
2019

Cinema City ți-a pregătit o călătorie plină de aventură, într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată. Dacă ești un Jedi adevărat, înscrie-te în concurs până pe 5 decembrie 2019 și poți câștiga o excursie pentru două persoane la Londra, la premiera europeană a filmului “Star Wars: The Rise of Skywalker”.

“Frozen II / Regatul de Gheață II”, noi aventuri fantastice pentru toate vârstele

frozen 2
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 11
2019

Noul film de animație și aventuri pentru întreaga familie, “Frozen II / Regatul de Gheață II”, reia povestea Elsei care acum încearcă să găsească răspunsuri esențiale despre trecutul ei și pornește într-o călătorie epică alături de cei mai buni prieteni ai săi, cu scopul de a-și salva regatul.

“Maleficent: Mistress of Evil / Maleficent: Suverana Răului”, povestea merge mai departe

afis MALEFICENT
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 05
2019

Cea mai recentă producție Disney pentru marile ecrane, “Maleficent: Mistress of Evil / Maleficent: Suverana Răului”, un film de aventuri fantastic, spune o nouă poveste, aprofundând relația dintre Aurora și nașa ei, dar și pe cea dintre Regatul Moors și vecinii săi.

IMAX Day: cele mai tari filme ale anului se întorc duminica aceasta, doar pentru o zi, la un preț special

Cinema City_IMAX Day
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 25
2019

Duminica aceasta o petreci la cinema: doar pe 29 septembrie ai IMAX Day – o zi specială în care cinci dintre cele mai tari filme ale anului se întorc pe cele mai mari ecrane curbate din țară. Te așteaptă “Regele Leu”, “Omul-Păianjen: Departe de Casă”, “Furios și Iute: Hobbs & Shaw”, “Răzbunătorii: Sfârșitul Jocului” și “IT: Capitolul 2”, la un preț unic de 14 lei pe film, în singurele săli T IMAX din România.

Page 1 of 241234...10...%PAGE_NUMBER%