WIDE MAGAZINE >> Colectia Toamna Iarna 2021

O poveste modernă de Crăciun în #MyCalvins

CK
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 16
2021

Autentică. Creativă. Texturată. Iconică. Așa începe o poveste de Crăciun în cele mai cool item-uri CALVIN KLEIN. Descoperă-ți libertatea de a trăi sărbătorile de iarnă în stilul tău. Alege persoanele dragi pe care ți le dorești alături, alege locul în care simți cel mai bine & în cele din urmă alege povestea pe care vrei să o experimentezi. Atâta timp cât trăiești fără limite, orice poveste în #MyCalvins este cu happy ending.

#CalvinKlein – Descoperă Colecția Toamna Iarna 2021

Calvin Klein
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 19
2021

Piese cu texturi și materiale noi care evidențiează siluete relaxate, layering și jachete, puffere și paltoane versatile, colecția Calvin Klein Toamna Iarna 2021 este aici și oferă o interpretare rafinată a minimalismului cu item-uri tip essentials extrem de moderne.

S-a deschis un nou magazin CALVIN KLEIN JEANS în City Park Mall Constanța

CK
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 08
2021

Calvin Klein, Inc. anunță deschiderea unui nou magazin Calvin Klein Jeans în City Park Mall Constanța prin Sarkk Srl, parte din Sarkk SA, distribuitorul exclusiv CALVIN KLEIN în România. Magazinul are o suprafață de 150 mp și este cel de-al 7-lea magazin al brand-ului din România, ca parte din planul de dezvoltare Calvin Klein pe piața din țară.

Amna #CalvinKlein – Limbajul corpului în stilul tău

CK
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 02
2021

Când vine vorba despre limbajul corpului, oamenii se gândesc adesea la mesaje subliminale, dar de multe ori alegerea unui anumit tip de îmbrăcăminte poate defini pe cineva. Discutăm adesea despre a lăsa „îmbrăcămintea să vorbească”, dar în acest sezon suntem pe cale să mai urcăm un nivel.