Cucerește ringul de dans la petrecerile iernii!

danssastudio
Dec 09
2016

Transformă iarna în ringul tău de dans! Ce poate fi mai frumos și romantic decât un tango alături de cel drag, cu fulgii jucăuși dansând în același ritm cu voi? Sau poate o salsa cu prietena cea mai bună, care să se încheie cu îngerași în zăpadă? Sau, de ce nu, o competiție de dans organizată la petrecerea de Crăciun de la birou, unde tu să fii vedeta? Orice ai alege, iarna este momentul perfect să strălucești pe ringul de dans și să atragi toate privirile mulțumită noilor mișcări pe care le-ai învățat.

“Dansul presupune apropiere, căldură, iubire, formează legături solide. De Sărbători, alege să îi surprinzi pe cei dragi cu mișcări noi care vor impresiona și vor relaxa atmosfera, vor amuza și vor deschide noi subiecte de conversație. Echipa Danssa Studio este ca o familie, reunită de fiecare dată de același lucru: pasiunea pentru dans și frumos. Îmi place faptul că lumea ne alege pentru a evada din stresul cotidian, iar noi încercăm în permanență să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor. În special în perioada Sărbătorilor, atmosfera este magică în studioul nostru!” – mărturisește Mirel Roman, fondator Danssa Studio.

De asemenea, Danssa Studio te invită la Christmas Charity Ball, petrecerea caritabilă de Crăciun, care se va desfășura pe data de 11 decembrie, începând cu ora 17:00. Cursanții Danssa Studio au pregătit câteva coregrafii speciale cu care vor încânta spectatorii, demonstrând astfel evoluția lor în domeniul dansului.

Taxa de participare este de 150 de lei, iar o parte din acești bani va fi redirecționată către Centrul de servicii sociale “Sfântul Nicolae” din București. În plus, în măsura în care își doresc acest lucru, participanții pot dona suplimentar pentru cazul social.

Acum ai șansa să donezi prin pași de dans!

***
Danssa Studio este o școală de dans localizată în zona Parcului Kiseleff, adresa exactă fiind Bulevardul Ion Mihalache, nr. 62, București.

Îi puteți urmări pe Facebook aici: https://www.facebook.com/danssastudio/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *