CULORILE PARADISULUI STRĂLUCESC ÎN NOUA COLECŢIE DE VARĂ DE LA PANDORA

Pandora
Iun 06
2017

Relaxează-te sub soarele minunat, scufundă-te în apele cele mai albastre şi alege Colecţia de Vară PANDORA pentru a-ţi aminti de momentele vesele şi de comorile tropicale.

Noile bijuterii sunt inspirate de florile exotice – seria Orhidee Albe cuprinde un talisman, un pandantiv şi o pereche de cercei din argint 925 răcoros, împodobiţi cu zirconiu cubic sclipitor şi pictaţi manual cu email alb. Iar poveştile de vacanţă îşi găsesc locul în Medalionul Plutitor PANDORA, care cuprinde noul set de elemente miniaturale ce amintesc de paradisul tropical – o scoică argintie, un palmier strălucitor şi un peşte colorat în verde şi albastru.

În propriul tău paradis, exprimă stilul care te reprezintă şi ieşi în evidenţă purtând inele, cercei, coliere cu pandantive şi brăţări cu talismane, realizate din materiale de cea mai înaltă calitate şi finisate manual de către talentaţii maeştri bijutieri ai PANDORA.

Colecţia de Vară 2017 de la PANDORA este disponibilă în magazine din 1 iunie.

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 8.100 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,100 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 21,500 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 12,400 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *