Dannsa Studio te invită să descoperi dansul dintr-o perspectivă multisenzorială

Danssa_studio
Mai 21
2016

Dansul nu contenește să uimească privitorul, este o învăluire de mișcări coordonate care transformă fiecare secundă într-un moment artistic. Nu se poate dansa fără a privi partenerul, fără a asculta muzica, fără a simți ritmul și fără coordonarea precisă a mișcărilor. Toate aceste simțuri compun tabloul perfect al unei secunde de dans. Dansul transcede arta, realizând un mix inedit între mișcare și simțuri, fiind o experiență multisenzorială, doar prin simplul fapt că îmbină toate simțurile într-un moment memorabil.

“Dansul m-a fascinat din primul moment în care am intrat în contact cu el. În primul rând, muzica îmi încânta simțurile, iar mișcările parcă îmi veneau natural după ce am învățat pașii de bază. Mai mult de atât, plăcerea de a-mi coordona partenera, de a mă sincroniza cu ritmul muzicii și de a improviza mișcări dictate de starea de spirit, transformă dansul într-o experiență multisenzorială seducătoare.” a declarat Mirel Roman, fondator Danssa Studio.

Cursanții Danssa Studio – cea mai elegantă sală de dans din București – pot descoperi o varietate de dansuri de societate care să-i conducă spre o experiență multisenzorială. Fie că vorbim despre dansurile latino Tango, Tango Argentinian, Salsa, Bachata, Merengue, Samba, Rumba care sunt recomandate persoanelor pasionale, de cele standard – Vals, Vals Vienez, Fox Trot – care vor fi pe gustul persoanelor conservatoare sau despre Hustle, Jitterbug, Jive, East Coast Swing, West Coast Swing dansurile preferate de cei energici, instructorii de la Danssa Studio se vor asigura că participanții vor descoperi dansul din prisma unei experiențe multisenzoriale.
***
Danssa Studio este localizat în zona Parcului Kiseleff, adresa exactă fiind Bulevardul Ion Mihalache, nr. 62, București. Îi puteți urmări pe Facebook aici: https://www.facebook.com/danssastudio/?fref=ts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *