WIDE MAGAZINE >> dans

„Sunt genul de artist care dorește să ofere mai mult live decât virtual, nu îmi place să postez tot timpul ce fac și în niciun caz atunci când dobândesc ceva nou să mă postez un doi să arăt, pentru că păstrez pentru scenă și proiecte.”

Alla
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 04
2021

Cred că precum mulți copii, pe când eram mică, îmi plăcea să dansez în fața oglinzii, să-mi urmăresc mișcările corpului și să descopăr noi modalități de a exprima prin mișcare emoția pe care melodia respectivă mi-o insufla. Cu trecerea timpului nu am renunțat la această fascinație față de acest mijloc artistic, ci doar a evoluat […]

Filosofia Danssa Studio: dansul – pasiune pentru orice vârstă

Danssa Studio
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 20
2016

Dansul reperezintă unul dintre cele mai frumoase moduri prin care îți poți îmbunătăți imediat starea de spirit. Fie că execuți mișcări ușoare ale umerilor și ale șoldurilor, acasă, în timp ce gătești, fie că dansezi de bucurie atunci când proiectele tale se dovedesc a fi de succes, în mod inevitabil dansul este asociat unei stări de bine. Dar mai mult decât orice, dansul nu are limite și nici vârstă.

Fii pe Primul Loc in Viata ta! – Atelier cu dr. Mihaela Stroe la Palatul Noblesse

mihaela-stroe
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 14
2016

Primul workshop live cu sociolog Mihaela Stroe, pe tema ultimei sale carti: “Fii pe primul loc in viata ta”.

Sambata, 15 octombrie, incepand cu ora 11.00, Atelierele “Arta Fericirii” desfasurate la Palatul Noblesse o vor avea invitat pe Mihaela Stroe, sociolog si specialist in analiza comportamentala.

Danssa Studio îți propune un stil de viață activ! Dansul: hobby de toamnă

danssa_studio
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 27
2016

Odată cu venirea sezonului ploios, suntem tentați să renunțăm la activitățile sportive pe care le-am practicat pe timpul verii, în aer liber. Petrecem mai mult timp în intimitatea casei sau la birou, iar viața activă de care ne-am bucurat până nu demult rămâne doar o amintire frumoasă din vacanță.

„My Fair Lady”, o producție de anvergura spectacolelor de pe Broadway, revine pe scena din Grand Cinema & More

my-fair-lady
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 08
2016

Cea mai mare producție privată a unui musical va putea fi urmărită în lunile octombrie si decembrie.
București, 8 septembrie 2016 – Grand Cinema & More invită spectatorii care iubesc teatrul, muzica și dansul, unite în mod fericit în jurul unuia dintre cele mai jucate titluri de pe West End și Broadway, la noi serii de reprezentații ale spectacolului-eveniment „My Fair Lady”.

Dannsa Studio te invită să descoperi dansul dintr-o perspectivă multisenzorială

Danssa_studio
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 21
2016

Dansul nu contenește să uimească privitorul, este o învăluire de mișcări coordonate care transformă fiecare secundă într-un moment artistic. Nu se poate dansa fără a privi partenerul, fără a asculta muzica, fără a simți ritmul și fără coordonarea precisă a mișcărilor. Toate aceste simțuri compun tabloul perfect al unei secunde de dans. Dansul transcede arta, realizând un mix inedit între mișcare și simțuri, fiind o experiență multisenzorială, doar prin simplul fapt că îmbină toate simțurile într-un moment memorabil.

Descoperă o modalitate inedită de-ți tonifia corpul alături de Danssa Studio!

Descoperă o modalitate inedită de-ți tonifia corpul alături de Danssa Studio!
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 07
2016

Adesea plasat la granița dintre artă și sport, dansul fascinează privitorul și aduce numeroase beneficii celor ce îl practică. Dansul poate avea aceleași efecte benefice asupra tonifierii musculaturii, creșterea mobilității corpului, dar și tonusul psihic precum sporturile din categoria fitness. Toate acestea printr-o abordare unică ce relaxează în același timp și spiritul, și anume dezvoltarea legăturii dintre muzică, motricitate, creativitate și socializare.

Surprinde-ți persoana iubită de Valentine`s Day!

Love you
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 13
2014

Fie că vă iubiți ca Romeo și Julieta, fie că vreți să celebrați iubirea pe ritmuri de dans sau doriți să surprindeți iubirea într-un decor încântător, vă așteptăm la Sun Plaza pe 14 februarie, să luați parte la cele mai romantice activități destinate îndrăgostiților!

De Valentine’s Day, la Sun Plaza Shopping Center, îndrăgostiţii câştigă ca în dragoste. Împreună!

Valentines Sun Plaza
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 12
2014

Anul acesta, de Valentine’s Day, Sun Plaza Shopping Center este destinaţia perfectă pentru cei ce vor să-şi sărbătorească iubirea într-un mod inedit. Centrul comercial a pregătit pentru toţi îndrăgostiţii o competiţie originală prin care aceştia să-şi demonstreze dragostea, cursuri de dans care să-i apropie şi mai tare pe cei atinşi de săgeata lui Cupidon şi un cadru special în care să-şi declare şi să-şi imortalizeze iubirea.