Decor cu aer decadent și siluete atemporale la prezentarea noii colecții a brandului Pas du Tout by Mădălina Dorobanțu

PAS DU TOUT BY MĂDĂLINA DOROBANȚU
Apr 18
2013

Brandul Pas du Tout by Mădălina Dorobanțu a prezentat miercuri, 17 aprilie, colecția Primăvară/Vară 2013, intitulată „ Ange Déchu”, într-un decor cu aer decadent special amenajat pe pajiștea din fața Restaurantului Diplomat.

Designeri, jurnaliști, bloggeri de modă, stiliști și vedete precum Roxana Voloșeniuc, Cristina Crăciun, Maurice Munteanu, Ovidiu Buta, Mirela Bucovicean (Molecule – F), Lil Bulgac (Harper’s Bazaar), Stephan Pelger, Laura Lazăr, Antonia, Jojo, Dj Wanda, Amalia Năstase, Raluca Lăzăruț și Mircea Solcanu au răspuns cu toții invitației de a lua parte la prezentarea de modă a colecției inedite care își propune să ne scoată din anonimat și să ne transforme într-un personaj de nuvelă fantastică.

Colecția se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, și este caracterizată de designul avangardist, tăieturile arhitecturale misterioase și senzuale, linia minimalistă, siluetele atemporale dar și de o varietate mare de texturi și materiale: voal din mătase, organza, bumbac, pene, jersey, hârtie creponată, piele croco emboss, piele vintage maro și piele zdrențuită ivory (folosită pentru jachetele din piele). Culorile dominante sunt albul și negrul, cu accente discrete de pasteluri pudrate care degajă un aer dark-chic, sofisticat dar fără să fie agresiv.

„ Ange Déchu” este cea de-a treia colecție a brandului Pas du Tout by Mădălina Dorobanțu după „Urban Warrior” și „Dîner en Noir”. Ea poate fi găsită în showroom-ul Pas du Tout din str. Amiral Constantin Bălescu și în magazinele: The Place Concept Store și Entrance Shop.

[Gallery not found]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *