Deschiderea Beauty District Victoriei – un nou motiv de bucurie pentru iubitorii de frumusețe

beauty-district alexandru abagiu
Apr 06
2013

Alexandru Abagiu, Cătălina Stoica și Sorin Stratulat, fondatorii Beauty District, au inaugurat vineri seara, 5 aprilie, o nouă locație în cadrul unui eveniment cochet la care au luat parte peste 100 de persoane, dintre care majoritatea prieteni apropiați și colaboratori ai celor trei.

În 2008 primul Beauty District își deschidea porțile în zona de nord a capitalei (Șoseaua Nordului 82-92) iar în scurt timp devenea salonul preferat al tuturor femeilor extrem de exigente la capitolul imagine datorită profesionalismului și serviciilor personalizate oferite de oameni dedicați și pasionați. Produsele folosite continuă să fie și ele dintre cele mai bune: OPI, Jessica, Essie, L’Oreal, Kerastase, Guinot, MAC, Makeup Forever și, exclusiv, Mario Bădescu. Iar dacă la toate acestea mai adăugăm și faptul că acolo îi puteam întâlni pe cei mai buni din branșă – Alexandru Abagiu (cel mai bun make-up artist), Sorin Stratulat (cel mai bun hair stylist) și Cătălina Stoica (cea mai bună în îngrijirea unghiilor) – ne vom da repede seama de succesul de care Beauty District continuă să se bucure mai ales printre reprezentantele sexului frumos.

Poate și datorită acestui succes răsunător dar mai ales pentru satisfacerea nevoilor unui număr tot mai mare de cliente, stiliștii preferați ai vedetelor au hotărât să deschidă cel de-al doilea salon în centrul capitalei (Calea Victoriei 153 – colț cu Sevastopol). Decoratorul noului spațiu a fost chiar Alexandru Abagiu care, cu ajutorul Twins Design (dintre proiectele lor amintim Biutiful, Fratelli, Studio 80 și Casa di David), a reușit să creeze un spațiu unic, elegant și primitor unde noțiunea de răsfăț este reinventată. Decorul este, într-adevăr, unul extrem de original, o premieră pentru saloanele de înfrumusețare din România.

La evenimentul de vineri seara au participat vedete și stiliști precum Veronica Pașcu, Roxana Voloșeniuc, Maurice Munteanu, Corina, Oana Cuzino sau Camelia Șucu, s-au servit macarons și șampanie iar atmosfera a fost una foarte destinsă. Marius Bărăgan, cel mai bun fotograf de modă din România, a fost și el prezent la eveniment pentru a face portretele invitaților iar câteva camere polaroid au surprins momentele cele mai distractive ale serii.

[Gallery not found]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *