Doi retaileri internaționali deschid pentru prima dată magazine monobrand în România, în AFI Cotroceni!

S.Oliver
Apr 18
2018

Începând cu luna aprilie, AFI Cotroceni găzduiește primele magazine monobrand din țara ale brandurilor S.Oliver și Comma, îndelung așteptate de români! În plus, cel mai mare mall din România a pregătit pentru clienții săi și alte surprize, precum deschiderea magazinului Armani Exchange, pe data de 30 aprilie, dar și lansarea unor noi magazine din zonele de beauty, fashion și gourmet.

Primăvara aceasta surprizele se țin lanț la AFI Cotroceni, care își ține promisiunea de a le oferi clienților săi cele mai variate experiențe de shopping. Astfel, lista celor 300 de magazine din centrul commercial va fi completată luna aceasta de șapte branduri noi: S.Oliver, Comma, Armani Exchange, Mizar, Haagen Dazs, Top Line și Professor Puzzle. Noutățile din AFI Cotroceni se adreseză tuturor categoriilor de vârstă și răspunde nevoilor din mai multe zone de retail: fashion, food, beauty dar și petrecerea timpului liber.

“Este o bucurie pentru noi să anunțăm deschiderea unor magazine monobrand care ajung pentru prima dată în România! Aici, la AFI Cotroceni, depunem în mod constant eforturi pentru a ne surprinde clienții și pentru a le transforma experiența de shopping în mall într-una completă! Prin urmare, în următoarea perioadă am pregătit o serie întregă de surprize: noi branduri dar și concepte de care clienții se vor putea bucura în exclusivitate în AFI Cotroceni”, a declarat Amira Stănescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

În zona de beauty, magazinul Top Line va pune la dispoziția vizitatorilor produse cosmetice profesionale, în timp ce îndrăgitul Sephora își va redeschide curând porțile, având la bază un nou concept! Pe de altă parte, iubitorii de jocuri și jucării sunt așteptați la standul Professor Puzzle, un brand apreciat de toată familia pentru puzzle-urile creative pe care le comercializează. Și pentru că vara ne bate la ușă, clienții AFI Cotroceni se vor putea răcori cu delicioasele sortimente de înghețată Haagen Dazs, care îi așteaptă începand de luna aceasta la primul stand dedicat popularului brand.

Mai multe detalii despre centrul commercial, dar și despre noile magazine puteți găsi pe www.aficotroceni.ro sau pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

Despre AFI Cotroceni:
Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau AFI Aventurier – un parc de aventură indoor unic în rândul centrelor comerciale din România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *