ECCO ST.1 HYBRID LITE – Pentru bărbații care aleg întotdeauna stilul și confortul

ECCO ST.1 HYBRID LITE
Oct 20
2020

Te-ai gândit vreodată că o pereche de sneakerși poate să arate cool și să fie și confortabili?

Noua colecție ECCO ST.1 HYBRID LITE, dedicată sezonului de toamnă 2020, îți va transforma fiecare moment al zilei într-o experiență de neuitat pentru că tu vei purta mereu perechea potrivită de încălțăminte.

„Cu o întreagă generație de”urban youths” crescuți să poarte sneakerși, există o nevoie clară de un aspect cool, semi-formal. Pentru ei, reprezintă soluția la un aspect formalizat care permite totuși o interpretare casual – elegantă, dar modernă și confortabilă. ST.1 HYBRID LITE rezonează cu consumatorul oferindu-i un confort avansat, fără a compromite aspectul fresh.” – Thomas Maymann, ECCO Category Management

O tendință inovatoare pentru bărbații care vor să fie mereu în trend.
Nu e nicio necunoscută că sneakerși de tip ”hibrid de birou” sunt la mare căutare pe toate piețele, mai ales de către bărbații care doresc să păstreze un look cool al ținutei office pe care o au.

ECCO s-a plasat în fruntea acestei mișcări globale cu ST.1 HYBRID LITE. Pe lângă confortul pe care îl oferă, acești sneakerși sunt realizați dintr-o piele extrem de moale prelucrată în tăbăcăriile proprii.

Colecția este concepută și pentru cei care nici măcar nu ar lua în considerare purtarea unui pantof formal tradițional la birou, deoarece ”s-ar putea să se simtă incomozi”. Cu ECCO ST.1 HYBRID LITE poți să arăți formal fără să te simți formal ☺.

Confort dinamic
ECCO ST.1 HYBRID LITE este prevăzut cu un punct SHOCK-THRU în talpa exterioară, aceeași tehnologie care este utilizată în întreaga serie ST.1. În același timp, tehnologia verde vibrantă, foarte vizibilă, se potrivește perfect cu aspectul modern al adidasului.

În timp ce oferă o potrivire și o senzație naturală, tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort asigură, de asemenea, un echilibru perfect între amortizare și recul, într-un sneakers cu o construcție ușoară.

Să nu uităm de culorile fresh din gamă!
Lansat pentru prima dată în SS20, ECCO ST.1 HYBRID LITE a fost actualizat pentru AW20, cu o gamă de culori de sezon, inclusiv ciocolată și syrah, precum și negru și chihlimbar. Introducerea în AW20 este, de asemenea, gheata cu croi mediu și modele prevăzute cu membrană Gore-tex®.

Întreaga colecţie este disponibilă pe https://www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO
ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combina stilul si confortul. Succesul ECCO este construit in jurul produselor cu o piele de calitate superioara. Produsele ECCO sunt vandute in 99 de tari, la peste 2.250 de magazine ECCO si peste 14.000 de puncte de vanzare. ECCO a fost fondat in Danemarca in 1963 si are peste 21.300 de angajati in intreaga lume.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *