Eden SPA

Category: wellness Luni-Duminica 9.00-21.00 (difera in f-tie de locatie) Calea Victoriei, nr. 56; Strada Pictor Ion Negulici, nr. 4
0751 268 706; 0721 321 294 ghc@edenspa.ro; office@edenspa.ro www.edenspa.ro

untitled0073723

Picture 1 of 19

Tip: wellness, SPA Best of bar: masaj, terapie relaxare Potrivit pentru: relaxare, infrumusetare WiFi: Da Ambianta: Plăcută Nefumatori Da Tip meniu: Fusion Plata: card, mobil pay, cash, transfer bancar

Eden SPA

Eden Spa exista pentru oameni activi, prea ocupati pentru a face fata responsabilitatilor zilnice, care simt ca se pierd pe ei insisi in ritmul alert al vietii, care se tem ca se vor imbolnavi in curand din cauza unui stil de viata modern prea stresant, care resimt uneori o lipsa acuta de sens…si care, la un moment dat, devin constienti de nevoile lor. Care devin preocupati sa regaseasca echilibrul si placerile vietii. (Liliana Paraipan, Fondator Eden Spa, Health Coach).

Prin cele doua locatii din Bucuresti, Eden Spa este o oaza de liniste in mijlocul orasului, dedicata sanatatii, relaxarii si starii de bine, special creata pentru cei ce doresc sa evadeze din tumultuul urban pentru a-si regasi energia si echilibrul.

Senzatiile unice oferite de terapiile marca Eden Spa, intruchipeaza un univers dedicat atingerii echilibrului intre corp, minte si suflet si vindecarea holistica. Acestea vizeaza atat relaxarea, echilibrarea energetica, cat si reducerea durerilor, detoxifierea, inlaturarea stresului si preventia bolilor pe cai cat mai naturale.

La Eden Spa, una dintre terapiile vedeta, cerute cel putin o data de catre fiecare oaspete este Masajul cu Pietre Calde. Puterea vindecatoare a pietrelor de bazalt care atrag durerile si energiile negative la nivelul corpului lasand in loc, relaxare si comfort, recomanda acest tratament persoanelor figuroase si cu probleme legate de tensiuni musculare si dureri de spate.

Hraneste-ti nevoia de relaxare si echilibru printr-un masaj de vindecare holistic, ce incorporeaza ingredientele necesare pentru recastigarea sanatatii corpului, claritatii mintii si pacea sufletului sau thai yoga, ce combina elemente de streching, presopunctura si vindecare la nivel energetic.

Vino cu persoana iubita si bucura-te intr-o atmosfera inedita de un masaj in cuplu ce va capata virtuti terapeutice, condimentate de senzualitate si rasfat.

Ariile de relaxare din cadul ambelor locatii sunt dedicate savurarii momentelor de relaxare in liniste sau langa cineva drag. Tot aici te poti bucura de o carte buna si un ceai sau iti poti incanta papilele gustative cu un smoothie delicios din fructe sau legume proaspete. Poti sa ne vizitezi intr-o pauza de masa pentru o relaxare rapida sau poti veni intr-un weekend ca sa traiesti o adevarata experienta spa.

Program: Luni-Duminica 9.00-21.00 (difera in f-tie de locatie)
Contact: 0751 268 706; 0721 321 294 , ghc@edenspa.ro; office@edenspa.ro, www.edenspa.ro

In luna decembrie magia coboara printre stele, invaluie totul in mantia sa fermacatoare si tese minuni. Acum e perioada in care credem in minuni si avem sperante si visuri care vin din lumea basmelor. Dar tu ce minuni astepti cu venirea noului an? Care sunt dorintele tale scrise lui Mos Craciun? Cum ar fi pentru tine cel mai relaxant Craciun?

Eden Spa exista pentru oameni activi, prea ocupati pentru a face fata responsabilitatilor zilnice, care simt ca se pierd pe ei insisi in ritmul alert al vietii, care se tem ca se vor imbolnavi in curand din cauza unui stil de viata modern prea stresant, care resimt uneori o lipsa acuta de sens…si care, la un moment dat, devin constienti de nevoile lor. Care devin preocupati sa regaseasca echilibrul si placerile vietii. (Liliana Paraipan, Fondator Eden Spa, Health Coach)
Prin cele doua locatii din Bucuresti, Eden Spa este o oaza de liniste in mijlocul orasului, dedicata sanatatii, relaxarii si starii de bine, special creata pentru cei ce doresc sa evadeze din tumultuul urban pentru a-si regasi energia si echilibrul.

S-au implinit 8 ani… de cand am deschis portile primului centru SPA de zi din tara.

8 ani in care ne-am dedicat oaspetilor nostri si nevoilor lor de a se refugia din rutina zilnica, de a se relaxa si a se regasi pe ei si sensul de a merge mai departe.

Ca manager, mama, sotie si coordonator al echipei mele, este nevoie sa gasesc in fiecare moment energia si mesajul pozitiv pentru toti cei din jurul meu. Caut si gasesc intotdeauna calea pentru a obtine cat mai multa energie, ma bucur de viata si las deoparte emotiile negative.

Investeste in sanatatea companiei tale! Investeste in oameni!
Studiile internationale realizate atat in companiile mari, cat si in cele mici si mijlocii, demonstreaza ca programele de wellness in companii contribuie cu intre 25% si 55% la cresterea productivitatii organizatiei si a stabilitatii si eficientei angajatilor.

5 Evenimente la Eden SPA pe WIDE Magazine:
Comentariile clienților:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *