Eleganță fără cute

maiou
Iul 21
2017

Se spune că grația nu poate fi învățată – o ai sau…n-o ai. Dar oare așa este? Astăzi, când totul este la un click distanță și există sute de mii de cărți din sfera ”how to?”, oare mai (trebuie să) dăm crezare vechilor zicale? Totuși, dacă grația e pur și simplu o calitate rară, eleganța, stilul și cochetăria se pot învăța. Și nu se demodează nicicând, indiferent cât de rapid ne cuceresc noile trenduri.

O rochie de tip little black dress va fi oricând potrivită atât pentru covorul roșu, cât și pentru evenimente de o amploare mai redusă. O rochie cu trenă nu va putea fi niciodată ignorată în cadrul unui eveniment elegant. Și, pentru cele mai îndrăznețe, aflați că puteți purta tiara chiar și cu bocanci. Dacă aveți curaj! Și stil. Însă, din gama ”așa nu”, oricât de tolerantă ar fi moda, o siluetă neîngrijită sau câteva cute inestetice, cauzate de hainele prea strânse, nu vor trece niciodată de criticii fashion.

Lenjeria Magic Modelator semnată Diamond by Adesgo se numără printre cele mai eficiente soluții pentru momentele în care vrei să fii elegantă până în cele mai mici detalii. Chilotul modelator înalt îți armonizează talia și este perfect pentru fustele sau rochiile tip tub. Cu boxerii cu talie înaltă poți purta lejer ținute mulate fără să îți faci probleme legate de cusăturile care se văd de sub haine. Sunt invizibili. Ori, dacă porți o rochie de seară vaporoasă de sub care nu trebuie sub nicio formă să apară cutele făcute de sutien, poți conta cu încredere pe maioul modelator fără cusături.

Trebuie să ții cont de astfel de detalii. Ținutele cu adevărat elegante vor fi admirate de toți. Ar fi păcat să fii în ”lumina reflectoarelor” și să pierzi admirația celor din jur doar pentru că ai omis un astfel de detaliu.

Cât despre moda schimbătoare care se joacă cu noi, ține minte un secret: o piesă vestimentară clasică face cât o colecție oarecare de sezon. Trebuie doar să știi cum să o alegi şi apoi să o porţi corespunzător.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *