„Eroii” festivalului Electric Castle, aduși în lumina reflectoarelor

Foto credits Ionut Chiru 2_Huawei P30 Pro
Aug 02
2019

Fiecare gașcă are câte un “erou” – acel prieten care organizează plecarea la festivaluri, cumpără din timp bilete pentru tot grupul, alege cazarea și transportul și, per total, face ca zilele și nopțile de petrecere să se transforme în amintiri de neuitat. Fără acești prieteni care își investesc toată energia pentru a pune la punct detaliile plecării, experiența de festival nu ar mai fi la fel. Concentrați pe ceea ce au de făcut astfel încât totul să iasă perfect, fără să ceară nimic la schimb, de cele mai multe ori sunt apreciați în tăcere.
Anul acesta, la Electric Castle, Huawei a vrut să îi aducă pe acești „eroi” în lumina reflectoarelor și să le facă auzite poveștile, prin vocea celor care până acum n-au avut curaj sau nu au înțeles cât de important e să le mulțumească pentru experiența de festival lipsită de griji. Motivele pentru care merită apreciați sunt nenumărate. „Eroul” este cel fără de care „nu știu unde am fi stat dacă nu lua cortul” sau „dacă nu insista atât de mult să venim la festival, am fi pierdut această experiență extraordinară” și, nu în ultimul rând, e cel care face din festival o „Mecca și nu concepe să treacă vreun an în care să nu participe”. Acestea sunt câteva din cele peste 300 de mesaje prin care participanții la Electric Castle și-au descris „eroii” pe platforma Huawei, primind astfel șansa de a intra în cursa pentru o invitație dublă la festivalul Electric Castle care va avea loc anul viitor.

Desemnat telefonul oficial al Electric Castle 2019, Huawei P30 Pro, a surprins în imagini magia, farmecul și oamenii de poveste ai festivalului Electric Castle. Prin lentila smartphone-ului care redefinește regulile fotografiei, oamenii au putut descoperi și experimenta noi perspective ale festivalului care anual adună sute de mii de participanți. De la zonele mai puțin cunoscute ale Castelului Bánffy, la backstage sau spațiile de relaxare, totul a căpătat un aer magic și o sclipire aparte grație tehnologiilor revoluționare incluse în camerele seriei Huawei P30.

Magia festivalului Electric Castle și zonele sale neexplorate au fost scoase la lumină de o echipă formată din cinci tineri pasionați de fotografie, aleși în urma unui concurs desfășurat pe canalele de socializare ale Huawei. În cadrul unui workshop, membrii comunității Huawei au putut descoperi de la Adrian Vărzaru, Head of Photography EC, cum să facă fotografii spectaculoase în cadrul festivalului, și ulterior, au avut șansa de a posta imaginile surprinse pe profilul de Instagram al Huawei.

Seria HUAWEI P30 a schimbat așteptările pe care utilizatorii le au în ceea ce privește fotografiile realizate cu telefonul mobil și, datorită funcțiilor Super Portrait, Super Zoom, Super Night Mode sau Wide Angle de pe Huawei P30 Pro, fotografia de festival a atins un nou nivel. Echipate cu o cameră foto complet reproiectată, care integrează tehnologii de ultimă generație, smartphone-urile seriei pot capta cele mai mici detalii, indiferent de momentul în care sunt realizate fotografiile sau clipurile video. Dispozitivele beneficiază de inovatorul senzor HUAWEI SuperSpectrum, obiectivul optic HUAWEI SuperZoom, noua cameră – Time of Flight (TOF) și de o stabilizare a imaginii mult îmbunătățită.

Caracteristici și funcționalități principale ale Huawei P30 Pro:
Leica Quad Camera include o cameră principală de 40MP cu senzor HUAWEI SuperSpectrum Sensor, o cameră ultra-wide de 20MP, o cameră telefoto de 8MP, o cameră HUAWEI Time-of-Flight (TOF). Camera frontală are 32MP
SuperZoom Lens susține un zoom optic de înaltă fidelitate de până la 5 ori, 10X hybrid zoom și un zoom digital de 50X

Funcția Super Portrait surprinde și cele mai mici detalii, de exemplu șuvițele de păr ale unei persoane
HUAWEI SuperSpectrum permite înregistrări foto si video spectaculoase în condiții de luminozitate scăzută
Noua serie Huawei P30 beneficiază de cel mai avansat sistem de stabilizare a imaginii oferite de Huawei. Acesta combină avantajele OIS (Optical Image Stabilization) cu AIS (Artificial Intelligence Stabilization), pentru o imagine clară indiferent de situație

Baterie de 4200mAh (valoare tipică) și funcția HUAWEI SuperCharge de 40W, care încarcă bateria până la 70 la sută în 30 de minute.

Telefonul HUAWEI P30 Pro cu 8GB RAM + 256GB ROM are un preț recomandat de 4.399 de lei, HUAWEI P30 Pro cu 6GB RAM + 128GB ROM costă 3.999 de lei, iar HUAWEI P30 poate fi achiziționat la un preț recomandat de 3.299 de lei. Oferind experiențe fotografice superioare, care caracterizează întreaga serie P30, HUAWEI P30 lite este disponibil la un preț recomandat de 1.699 lei.

Modelele sunt disponibile la vânzare la partenerii autorizați Huawei, dar și în Huawei Experience Shop Afi Cotroceni sau Huawei Service Center.

Despre Huawei Consumer Business Group
Huawei Consumer BG, lider global în tehnologie și inovație și al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, oferă o gamă largă de produse, de la smartphone-uri, PC-uri, tablete, gadgeturi portabile, produse de rețelistică și dispozitive destinate întregii familii, până la servicii de stocare tip cloud. Huawei Consumer BG se dedică în totalitate livrării către consumatori a celor mai avansate tehnologii.

La Huawei, inovația se concentrează în jurul nevoilor clienților. Având 180.000 de angajați și gestionând operațiuni în peste 170 de țări, compania globală investește constant în cercetare și dezvoltare, concentrându-se pe inovațiile care fac viitorul tehnologiei accesibil pentru consumatorii de pretutindeni.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați: https://consumer.huawei.com/ro/

Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:
Facebook: ​facebook.com/HuaweimobileRO
Instagram:​instagram.com/huaweimobileRO
YouTube: ​youtube.com/c/HuaweiMobileRO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *