WIDE MAGAZINE >> espresso

5 sfaturi de la barista Starbucks pentru vegani

Bauturi de toamna_Starbucks
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 31
2019

Se apropie Ziua Internațională a Veganilor, iar atenția acordată sustenabilității îndeamnă tot mai mulți oameni să caute modalități de a-și menține obiceiurile sănătoase. Starbucks oferă o varietate de băuturi pe bază de lapte vegetal, precum laptele de soia, laptele de migdale și cel de nucă de cocos, care ușurează integrarea opțiunilor de băuturi hrănitoare și vegane în rutina zilnică. Barista Starbucks ne împărtășesc cele mai bune sfaturi pentru a rămâne energizați și hidratați pe parcursul zilelor de toamnă.

Finaliștii Campionatului Starbucks Barista împărtășesc rețetele băuturilor personalizate

Castigatoare Starbucks Barista Championship 2019
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 22
2019

Un tall Latte Macchiato, un Caramel Frappucino delicios, un Nitro Cold Brew neașteptat, un Espresso obișnuit sau un Cappucino spumos… În fiecare zi, barista Starbucks realizează mii de băuturi, pentru a se asigura că fiecare dintre ele este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă începe perfect ziua, pentru a vă spori conversațiile sau pentru a vă relaxa cu prietenii.

Brewtiful se extinde într-o nouă locație premium: cel mai recent coffee spot, inaugurat în Cărturești Verona

Brewtiful_Carturesti Verona
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 26
2017

Fidel conceptului său de business de retail-in-retail, Brewtiful a deschis un nou coffee spot în incinta librăriei Cărturești Verona (Magheru). Aflat la demisolul librăriei, spațiul funcționează și ca support center în formarea specialiștilor barista Brewtiful.

Paharele roșii s-au întors la Starbucks

red-cups
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 10
2016

Așteptarea a luat sfârșit! Starbucks a deschis oficial sezonul de iarnă cu lansarea paharelor roșii festive și a băuturilor de sezon. Alături de tradiţionalele Toffee Nut Latte şi cafelele de Crăciun, printre care Christmas Blend şi Christmas Blend Espresso Roast, aromele noilor băuturi, precum Gingerbread Latte și Fudge Hot Chocolate, ne introduc în atmosfera sărbătorilor […]

Starbucks® a deschis o nouă cafenea în Veranda Mall

starbucks-veranda-mall
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 27
2016

Starbucks® a inaugurat pe 27 octombrie cea de-a 24-a locație din România, situată într-un cadru elegant, la parterul noului centru comercial Veranda Mall. Iubitorii de cafea au șansa de a se bucura de băuturile espresso delicioase marca Starbucks®, realizate manual, într-o nouă cafenea frumoasă și primitoare.

Starbucks® a deschis o nouă cafenea în București

starbucks-parklake
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 22
2016

Starbucks® a inaugurat pe 18 octombrie cea de-a 23-a locație din România, situată într-un cadru elegant, la parterul noului centru comercial ParkLake Shopping Center. Povestea locației este unică, cu un design natural, Starbucks® întâmpinându-și clienții cu simplitate, eleganță și căldură.

Gustul inregistrat – promisiunea pe care o face Guido industriei HoReCa

Cupping
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 23
2015

Ascensiunea cafelei de specialitate a inceput sa prinda contur si in Romania, unde tot mai multe cafenele aleg sa ofere clientilor o bautura autentica si reprezentativa. Oportunitatea a fost rapid fructificata de GUIDO, magazinul de cafea de specialitate, prajitorie si scoala de cafea, care introduce un nou concept in industria HoReCa – crearea gustului propriu de cafea.