WIDE MAGAZINE >> etic

Colecția Glam Days aduce primele rochii de seară ale brandului ETIC

ETIC
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 23
2016

Pregătită de party? O rochie nouă e întotdeauna o idee bună. În colecția de toamnă-iarnă 2016-2017, “Glam Days”, vei găsi rochii elegante de seară, cu paiete, din lame, catifea sau dantelă, alături de rochii de cocktail, potrivite pentru orice petrecere de sezon.

Promoții de până la -30%

ETIC
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 29
2016

Iarna abia acum începe, iar tu poți să-ți înnoiești garderoba cu piese de sezon, la prețuri irezistibile. Acum e momentul să-ți alegi ținutele preferate din colecția “Glam Days” și să profiți de promoții de până la – 30%. Brandul de modă românesc ETIC propune piese moderne, pentru femeia actuală, care vrea să fie chic în […]

Sezonul materialelor strălucitoare

etic
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 27
2016

ETIC îți propune piese care se încadrează într-unul dintre trendurile cele mai importante ale sezonulul de toamnă-iarnă: sclipirile metalizate – glitter, țesături cu lame, paiete, texturi strălucitoare sau lucioase. Chiar dacă alegi doar o singură piesă strălucitoare sau una cu numai câteva detalii metalice, ținuta ta va capăta instat o notă glamour. Iar seara, nu vei trece neobservată cu o rochie elegantă cu inserții metalice sau paiete.

ETIC lansează colecția de toamnă-iarnă 2016-2017, Glam Days

etic
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 28
2016

Noutățile din acest sezon sunt piesele din blană naturală și rochiile de seară.
Brandul de modă românesc ETIC lansează noua colecție de toamnă-iarnă 2016-2017, Glam Days. „E o colecție plină de glamour, de piese cu stil, în ton cu noile tendințe”, spune Ana-Maria Coman, General Manager ETIC.

Page 1 of 41234