Eveniment inedit, sambata, in capitala: la Mall Promenada romanii s-au simtit exact ca in Alpii Austrieci

AustriaInfo
Oct 21
2014

Sambata, 18.10.2014, romanii au fost primii pe partiile din Austria, unde au avut parte de o atmosfera speciala – distractia, voia buna, experientele inedite si surprizele au fost la ele acasa.

Insa, de data asta, ei nu fost nevoiti sa se mai deplaseze pana in Austria pentru ca… Austria a venit la ei, mai precis in mall Promenada, pe Calea Floreasca.

Evenimentul „Iarna asta, fii primul pe partie in Austria!” a marcat una dintre cele mai frumoase experiente din capitala: zeci de parinti cu copiii lor, tineri, bunici, femei si barbati de diferite varste au participat la concursuri cu premii, jocuri, spectacole de muzica si dans. Totul in spirit tirolez!

Emotionati, participantii si-au exprimat entuziasmul: „E altceva fata de ce am tot vazut, e foarte frumos si chiar ne bucuram de fiecare activitate. Ne simtim exact ca in vacanta„.

Practic, in fiecare colt din mall, a fost recreat un cadru de pe partiile austriece; de la sezlong-urile specifice partiilor din Tirol – unde bucurestenii s-au bucurat de cocktail-uri si relaxare – pana la competitii cu zapada, concerte si dansuri, totul a surprins perfect „vibe-ul” tirolez.

Copiii au pictat pe globuri, au construit oameni de zapada si au fost pentru o zi, mici oameni de stiinta, descoperind magia experiementelor stiintifice.

Dar experientele inedite nu s-au oprit aici – cei mici au devenit si mini bucatari, au decorat castelul de gheata si casuta de turta dulce, s-au intalnit cu Pinguinul Happy Feet, Panda Bear si printesa Elsa, lasandu-se purtati in lumea fascinanta a Alpilor Austrieci.

La sfarsitul zilei, s-au extras si marii castigatori de pe partiile austriece: Happy Tour a oferit un sejur complet pentru o familie cu 2 copii. Marele premiu este completat de Asigurarea pentru sporturi de iarna si sporturi extreme oferita de Generali Romania si un card de asistenta rutiera oferit de 9695.

Austrian Airlines a oferit norocosului de pe locul al doilea doua bilete de avion Bucuresti – Viena si retur, iar ocupantul locului trei va primi o pereche de skiuri si clapari oferite de Hervis.

Austria

Despre Oficiul National de Turism al Austriei

Oficiul Naţional de Turism al Austriei este o organizaţie naţionala de turism al carei scop principal este ca, impreuna cu toţi partenerii austrieci din industria turismului, sa contribuie la pastrarea şi consolidarea competitivitaţii Austriei ca destinaţie turistica. Activitaţi principale: promovarea destinaţiei de vacanţa Austria prin publicitate ATL şi BTL, colaborari media şi parteneriate cu agenţii de turism/tour-operatori, organizarea şi participarea la targuri şi platforme de vanzare. Oficiul Naţional de Turism al Austriei (ONTA) aduce o contribuţie esenţiala la creşterea segmentului de piaţa austriac pe scena turismului internaţional.

Activitatea ONTA in Romania se concentreaza pe sezonul de iarna in care Austria reprezinta destinatia externa nr. 1 in preferintele romanilor. Austria ofera atat iubitorilor sportului, cat şi celor ce doresc sa se odihneasca, dar mai ales celor care vin cu familiile, nenumarate posibilitaţi de a petrece o vacanţa plina de varietate la un preţ rezonabil.

Puteţi afla informaţii detaliate despre Austria pe pagina noastra de Internet www.austria.info, unde va punem la dispoziţie de asemenea informaţii despre diferitele regiuni, staţiuni, oraşe, evenimente, festivaluri etc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *