Wide Magazine https://www.widemagazine.ro Lifestyle & cool experiences in Bucharest and Romania Sun, 27 Nov 2022 15:57:00 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.25 Edițiile de toamnă ale celor mai prestigioase reviste britanice, BBC Good Food și BBC TopGear,  disponibile la punctele de difuzare a presei https://www.widemagazine.ro/editiile-de-toamna-ale-celor-mai-prestigioase-reviste-britanice-bbc-good-food-si-bbc-topgear-disponibile-la-punctele-de-difuzare-a-presei/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=editiile-de-toamna-ale-celor-mai-prestigioase-reviste-britanice-bbc-good-food-si-bbc-topgear-disponibile-la-punctele-de-difuzare-a-presei https://www.widemagazine.ro/editiile-de-toamna-ale-celor-mai-prestigioase-reviste-britanice-bbc-good-food-si-bbc-topgear-disponibile-la-punctele-de-difuzare-a-presei/#respond Sun, 27 Nov 2022 15:57:00 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=16643 Sfârșitul toamnei aduce în atenția cititorilor, două dintre cele mai iubite reviste britanice BBC Good Food și BBC TopGear. Așa cum v-ați obișnuit, noile ediții au un conținut variat, extrem de bine pregătit de către echipele redacționale. BBC Good Food și BBC TopGear sunt două reviste prestigioase, cu licență internațională, al căror conținut nișat pe zone de interes ale publicului urban, contemporan, le situează în topul celor mai citite publicații.

BBC Good Food este revista vă face să gătiți din plăcere! Pentru cititorii Good Food, gătitul e o joacă și o plăcere, iar bucătăria este locul care le face zilele mai frumoase. Noul număr aduce în atenția cititorilor gurmanzi și nu numai, o ediție cu numeroase rețete noi gata de pus în practică și de savurat. Rețete cu ingrediente de toamnă, idei pentru mic dejun și mese de weekend în familie, feluri principale, deserturi delicioase și rapid de preparat, sfaturi și rețete pentru micii cofetari și un ghid excelent de rețete pentru cei care folosesc cuptorul cu microunde, sunt doar câteva dintre noutățile ediției lunii noiembrie.

“Ediția de noiembrie BBC Good Food conține numeroase rețete delicioase de toamnă târzie, cu ingrediente de sezon, de la tocănițe reconfortante la plăcinte aromate, precum Tartă cu dovleac și parmezan sau prăjituri cu fructe, precum Pavlova cu mere și cremă cu sirop de arțar. În paginile de sfaturi veți găsi ponturi despre gătitul la microunde -cum se pot prepara feluri principale și deserturi mult mai rapid și mai eficient (inclusiv din punctul de vedere al resurselor) folosind acest mic obiect electrocasnic neglijat de mulți dintre noi, dar și cum un singur ingredient rafinat transformă un preparat într-o experiență gourmet.”, dezvaluie Oana Titică, redactor-șef BBC Good Food.

Revista BBC TopGear reprezintă sursa de informații pentru pasionații de cultura auto. Și în acest număr cele 124 de pagini ale revistei TopGear abundă de informații cu și despre mașini de toate felurile și formele, vechi, noi sau chiar nelansate încă pe piață. Redactorii BBC TopGear le plimbă, testează, fotografiază, visează și apoi transformă în povești numai bune de savurat în cel mai tradițional și relaxant mod cu putință: pe hârtie, departe de stresul notificărilor permanente și al luminii albastre a ecranelor.

“Noul număr al revistei TopGear este acum la chioșcuri! În cele 124 de pagini poți afla noutăți despre planurile Renault și noul Ford Mustang, poți descoperi istoria Volvo, un Ferrari modern cu aspect clasic sau un camion de curse. Redactorii noștri au testat noul Lamborghini Urus Performante, Honda Civic, Mercedes EQE, Renault Austral, BMW iX M60 și nu unul, ci chiar două Rolls Royce-uri. Revista TopGear și-a ales și mașina sport preferată de anul acesta, cu ocazia evenimentului Săptămâna Vitezei, desfășurat în Cehia. Poți descoperi câștigătorul în paginile sale, noi doar îți spunem că a fost o luptă strânsă între unele dintre cele mai atrăgătoare și rapide modele de la Ferrari, McLaren, Porsche sau Aston Martin. Nu în ultimul rând, am pus față în față două hot-rod-uri construite după rețete diferite – un Dodge din 1934 și un Oldsmobile din 1947, ambele modificate în Statele Unite și importate în România. Revista TopGear: e ca un site, dar cu transmisie manuală!.”, a dezvaluit Dan Scarlat, redactor șef revista TopGear.

În luna noiembrie ARTPRINT Publishing vine în atenția iubitorilor de print din România cu o noua serie de reviste cu tradiție printre care: Casă și Gradină, Practic în Bucătărie, Sănătatea de Azi, Femeia de azi, dar și publicații periodice de tip sudoku, integrame și almanahuri.

Revista Casă și Gradină este revista care vă inspiră și care vă oferă toate sfaturile de care aveți nevoie în amenajarea locuinței și a grădinii. Este o revistă care oferă iubitorilor de frumos cele mai noi informații din domeniu, vă ține ancorați în tendințe pentru a afla ce vi se potrivește cel mai bine. Cel mai nou număr ai revistei vă oferă o mulțime de idei pentru amanajarea unei case cu personalitate, idei, soluţii, prezentări de case românești şi produse care se găsesc în România.

Revista Femeia de azi este o revistă săptămânală cu tradiție, primul număr a apărut pe piață în anul 2004. Informația furnizată în cuprinsul ei este una a prezentului, a unui univers cotidian comun, apropiat de sufletul femeilor, dezbătând subiecte de interes larg, legate de viața de zi cu zi. Fiecare cuvânt, fiecare imagine care apare în paginile revistei este gândit să se adreseze în cel mai direct și atrăgător mod femeii care citește revista.

Revista Sănătatea de azi este ghidul de care aveți nevoie pentru o viaţă sănătoasă şi echilibrată! În paginile revistei găsiți trucuri şi tratamente simple pentru frumuseţe, noutăţi medicale, răspunsuri de la specialişti, plante şi remedii naturale întăritoare.

Cea mai citită și cumpărată revistă din România, Practic în bucătărie aduce și în cel mai recent număr, 70 de rețete inedite pentru întreaga familie și pentru toate gusturile. Prin conținutul său variat, revista se adresează în egală măsură mamelor, fiicelor și chiar bunicilor.

Cititorii acestor titluri au acum posibilitatea de a-și achiziționa revistele printr-o simplă comandă pe site-ul www.publisol.ro. De asemenea tot prin intermediul site-ului se pot abona la revistele preferate. În funcție de opțiunea preferată, abonamentul poate conține: 3 ediții cu 10% reducere; 5 ediții cu 15% reducere și 10 ediții cu 20% reducere. Abonamentele se livrează cu Poșta Română, trimitere simplă la cutia poștală a abonatului și doar pe teritoriul României.

Revistele sunt disponibile la toate punctele de difuzare a presei și pe publisol.ro.

Despre ARTPRINT

Înființată în 1990, ARTPRINT este prima tipografie românească cu capital 100% privat. În cei peste 30 de ani de activitate ARTPRINT s-a impus pe piața tipografică prin profesionalismul său în relațiile cu clienții naționali și internaționali, consolidându-și o poziție de lider prin investițiile perpetue în retehnologizare și modernizarea sistemelor sale operaționale, și prin calitatea incontestabilă a produselor sale tipărite. Pentru mai multe informații, vizitați www.artprint.ro

]]>
https://www.widemagazine.ro/editiile-de-toamna-ale-celor-mai-prestigioase-reviste-britanice-bbc-good-food-si-bbc-topgear-disponibile-la-punctele-de-difuzare-a-presei/feed/ 0
Huna ReTreat – Principii și practice hawaiiene străvechi pentru conectarea la forța vitală a vieții https://www.widemagazine.ro/huna-retreat-principii-si-practice-hawaiiene-stravechi-pentru-conectarea-la-forta-vitala-a-vietii/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=huna-retreat-principii-si-practice-hawaiiene-stravechi-pentru-conectarea-la-forta-vitala-a-vietii https://www.widemagazine.ro/huna-retreat-principii-si-practice-hawaiiene-stravechi-pentru-conectarea-la-forta-vitala-a-vietii/#respond Sun, 27 Nov 2022 15:50:33 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=16639 Secretele străvechi adesea rămân pierdute în trecutul întunecos. De obicei, nu este nimeni care să ducă mai departe moștenirea. Cu toate acestea, poporul Hawaiian a trecut de astfel de bariere, iar în secolul XXI putem adopta un stil de viață vechi de peste 35.000 de ani, care nu ar putea fi mai actual. Huna este eticheta modernă a unei culturi Hawaiiene străvechi, una dintre primele învățături ale omenirii și probabil cea mai veche artă și știință a dezvoltării spirituale și vindecării.

Legenda insulelor Hawaii începe cu căpitanul Hook care a descoperit fiecare insulă în parte, și de fiecare dată când întreba localnicii unde locuiesc, aceștia ziceau Hawaii – de unde și numele arhipelagului. De fapt, Hawaii nu este doar un loc pe care vrei să-l vizitezi cu ardoare din lista de dorințe. Este un loc în interiorul tău, oriunde te-ai afla – la asta se refereau localnicii. „Ha” înseamnă respirație, „wai” înseamnă apă, dar este și un cod pentru „Mana” sau energia vieții, iar „‘i” înseamnă suprem. Adică, locul din interiorul tău, unde locuiești, numit Hawaii înseamnă „Locuiesc în energia supremă a vieții la care am acces cu fiecare respirație, oricând, oriunde.”

Cele mai puternice tehnici din Huna sunt respirația și meditația. O altă legendă spune că atunci când primii misionari albi au venit în insulele Hawaii, băștinașilor li s-a părut că este ceva ciudat la ei. Ulterior, suspiciunea li s-a confirmat: nu respirau. Bine, respirau, dar superficial, nu așa cum o făceau Hawaiienii. Aceștia din urmă au fost supărați și i-au numit pe misionari Hoale (Ha = respirație și ole = lipsă). Poporul Hawaiian știe de zeci de mii de ani că cel mai rapid mod de a ne schimba starea emoțională, de a deveni calmi, echilibrați și centrați constă în schimbarea modului de respirație. 

Meditațiile din Huna sunt multiple, cu efecte foarte puternice, care activează diverse părți ale corpului pe lângă părți ale inconștientului. Meditația este una dintre cele mai străvechi modalități cunoscute pentru om pentru transformarea în bine a stării sale mentale, a condiției fizice și a circumstanțelor exterioare, dar și pentru explorarea tărâmului experiențelor transversale. A fost și este folosită de mii și mii de ani de către toate tradițiile spirituale și în toate organizațiile ezoterice din lume. Pentru mulți, interesul de bază în noțiunea de meditație este „a te gândi la”. Dar, în practică, este mai complicat de atât. În sistemul Huna, populația Kahuna folosește ambele metode de meditație – pasivă și activă – într-un procedeu cu 4 pași. 

Pe insulele din Pacific, influențate de o lume de mare și nisip, vulcani și palmieri, uragane și brize blânde, calea străveche Huna a trecut testul timpului. Este o practică atât de puternică și atât de practică încât funcționează la fel de bine în vremurile moderne ca și în trecutul cețos. Această cale se bazează pe 7 principii de bază:
IKE – Lumea este ceea ce crezi tu că este.
KALA – Nu există limite. Totul este posibil.
MAKIA – Energia curge acolo unde se îndreaptă atenția.
MANAWA – ACUM, este momentul puterii.
ALOHA – A iubi înseamnă a fi fericit.
MANA – Puterea vine din interior.
PONO – Eficacitatea este măsura adevărului. 

Accesarea acestor principii de viață și trăirea în conformitate cu acestea facilitează un potențial imens de relansare a vieții și de a scoate la lumină adevăratul potențial al fiecărui individ. 

Un alt secret al poporului Hawaiian are ca titlu „3 minți, 4 corpuri”. Practica Huna știe de zeci de mii de ani că oamenii au mai mult de o minte, și anume trei – mintea conștientă, mintea inconștientă și mintea supraconștientă. Fiecare dintre aceste minți are un corp atribuit – corpul emoțional este casa minții inconștiente; corpul psihicului este casa minții conștiente; corpul spiritual este casa minții supraconștiente; corpul fizic. Fiecare minte controlează corpul în care locuiește.

Acum că știm asta, cum le aducem în echilibru? Gina Veveriță, master trainer NLP si inițiată în Huna de mai bine de 9 ani, te invită să descoperi „secretul” împuternicirii și conectării cu sinele care a rezistat testului timpului de peste 35.000 de ani.

“Știu la ce te gândești: „Hawaii sunt insulele cu plaje superbe. Ce legătură au cu dezvoltarea personală?”. Ei bine, cred că răspunsul parțial este în rândurile de mai sus. Completarea o vei afla în perioada 9-12 Decembrie 2022, în cadrul unui ReTreat de Huna.  Când am descoperit Huna am simțit ca sunt mai aproape de adevărul personal. Inițierea în această practică a fost o poartă prin care m-am conectat cu linia descendenților… o activare a capacității de a folosi simbolurile și energia. De când am integrat Huna în viața mea, gândirea mea e mai clară, se bazează pe principiile atât de simple și, totuși, profunde ale Huna. Îmi aliniez vibrația imediat ce conștientizez că e necesar. Orice gând se manifesta aproape instantaneu. Fac totul cu integritate, cu dragoste păstrându-mi granițele personale.”

ReTreatulPrincipii și practici străvechi pentru conectarea la forța vitală a vieții” este o călătorie sufletească de transformare profundă, oferindu-ți prilejul de a-ți schimba viața. Este o experiență unică în România, care până acum putea fi trăită doar dacă te urcai în avion și călătoreai până la celălalt capăt al lumii.  

“Huna răspunde la întrebări profunde, silențioase, dar persistente, ale vocii interioare: Sunt cu adevărat fericit(ă)?; Care este sensul vieții mele?; Trăiesc așa cum ar trebui?; Ce fac cu viața mea?; De ce mă aflu aici, în situația actuală?. Răspunsurile la aceste întrebări, întrebările vocii interioare nu sunt un răspuns al erei moderne, cu siguranță – Google nu știe tot. Da, există cărți, filme, exerciții, ba chiar și aplicații care ajută la calmarea minții. Adică ajută la tratarea „simptomelor”, nu cauzei. Dar adevăratul răspuns stă în practici străvechi, pierdute în ritmul alert al vieții secolului XXI. Sunt onorată că pot să îți împărtășesc secretul după care poporul Hawaiian trăia și la care acum avem acces: „Nu face rău niciodată. Ajută întotdeauna.” – Gina Veveriță, master trainer NLP.

Dacă și tu rezonezi cu această deviză, te poti înscrie la ReTreatul de Huna ce va avea loc intre 9-12 decembrie 2022 la Forest Villa Cisnădioara, jud. Sibi, un loc de poveste, creat special pentru evenimente de dezvoltare personal.

Acest retreat a fost conceput pentru a-ți oferi tot ce ai nevoie pentru a-ți crea și a-ți urma calea ta unică în viață. Te asteaptă un atelier intens de 3 zile condus de Gina Veveriță în cadrul caruia vei învăța acest nou set de abilități importante de la un trainer inițiat de Dr. Tad James.  In plus vei primi propriul tau manualul Huna care să te însoțească atât în timpul retreat-ului, cât și ulterior, pe măsură ce practici și integrezi această învățătură puternică în viața de zi cu zi.

Mai multe detalii despre cum te poți înscrie la retreat, inclusiv programul și temele zilnice, și pe nlpdiscovery.ro/retreat-huna/. Locurile sunt limitate.  Descoperă practica Hawaiană Huna și reconectează-te, re-energizează-ți întreaga ființă – fizic, mental, emoțional și spiritual!

Despre Gina Veveriță – Master Trainer în NLP, Trainer TLT®, Coaching și Hipnoză.
A studiat timp de 7 ani la școala Tad James Co, din Las Vegas, SUA și are o experiență de peste 10 de ani în care aplică NLP la nivel internațional. Este certificată Master Trainer în NLP și Trainer TLT, Coaching și Hipnoză, este life și business coach, a călătorit în lumea întreagă și are o cunoaștere vastă a comportamentelor din diferite culturi este pasionată de șah, a practicat acest sport timp de 20 ani în competiții internaționale. A desfășurat cursuri de formare în multe companii importante din țară și este antreprenor de succes din 1995.

]]>
https://www.widemagazine.ro/huna-retreat-principii-si-practice-hawaiiene-stravechi-pentru-conectarea-la-forta-vitala-a-vietii/feed/ 0
Mai puține provocări, mai multă bucurie în viața de zi cu zi https://www.widemagazine.ro/mai-putine-provocari-mai-multa-bucurie-in-viata-de-zi-cu-zi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mai-putine-provocari-mai-multa-bucurie-in-viata-de-zi-cu-zi https://www.widemagazine.ro/mai-putine-provocari-mai-multa-bucurie-in-viata-de-zi-cu-zi/#respond Tue, 22 Nov 2022 18:15:43 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=16635 Viața modernă se desfășoară pe repede-înainte, din momentul în care te trezești dimineață, până seara, când îți închei ziua. Uneori nici tu nu îți dai seama când ai timp să faci atâtea sau cum trece o zi chiar atât de repede.

Împreună cu HEINNER, poți transforma orice zi din provocare în bucurie. De la prima cafea a dimineții, până la ultima ceașcă de ceai a serii, electrocasnicele HEINNER îți oferă o mână de ajutor pe tot parcursul zilei. Ai la dispoziție o gamă largă de produse, de la cafetiere, fierbătoare și storcătoare de fructe, la frigidere side-by-side, aparate de aer condiționat, mașini de spălat și uscătoare.

Iar ca tu să ai o provocare mai puțin, electrocasnicele mari, sunt însoțițe de 5 ani garanție. Înregistrezi produsul și stai fără griji. Ai 5 ani în care te bucuri de produs și te poți concentra la celelalte lucruri care contează pentru tine.

Facem momentele mai bune. De peste 10 ani.

HEINNER e parte din viața de zi cu zi a oricărei familii, oferind soluții ușoare, plăcute și practice. Am dezvoltat și reinventat linii de produse care să te ajute în orice moment, în orice proiect, plan și vis, indiferent că începe în bucătărie, în baie sau în sufragerie. Uneori, chiar și în grădină.

www.heinner.ro

]]>
https://www.widemagazine.ro/mai-putine-provocari-mai-multa-bucurie-in-viata-de-zi-cu-zi/feed/ 0
SARKK a lansat noul site! https://www.widemagazine.ro/sarkk-a-lansat-noul-site/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sarkk-a-lansat-noul-site https://www.widemagazine.ro/sarkk-a-lansat-noul-site/#respond Tue, 22 Nov 2022 18:10:21 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=16632 Fresh, interactiv și ușor de utilizat, noul site web Sarkk invită vizitatorii să exploreze lumea unei companii inovatoare și moderne și activitatea sa comercială puternică pentru cele două mărci de modă de top pe care le reprezintă, Tommy Hilfiger și Calvin Klein.

Parcurgând conținutul său uimitor, vizitatorii au șansa de a afla totul despre istoria, misiunea și viziunea companiei, cele mai recente știri și oportunități de carieră. Conținutul va fi actualizat constant cu informații utile, buletine informative și anunțuri ale companiei în secțiunea de știri.

Noul design extraordinar, creat de Day6 Advertising, reflectă prezența semnificativă a SARKK în Grecia, Cipru, România, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. În plus, site-ul evidențiază strategia omnichannel a companiei prin rețeaua sa largă de magazine de vânzare cu amănuntul și servește ca un instrument important pentru interconectarea cu toate e-shops-urile companiei. De asemenea, opțiunea de navigare este disponibilă în limba greacă, engleză, română și bulgară, facilitând accesul vizitatorului.

Într-o lume digitală cu peste 1 miliard de site-uri web, noul site SARKK iese în evidență și devine destinația online supremă.

Explorați noul site web la: sarkk.org

]]>
https://www.widemagazine.ro/sarkk-a-lansat-noul-site/feed/ 0
LEWIS HAMILTON ȘI GEORGE RUSSELL AU PURTAT TOMMY HILFIGER LA CIRCUITUL YAS MARINA DIN ABU DHABI https://www.widemagazine.ro/lewis-hamilton-si-george-russell-au-purtat-tommy-hilfiger-la-circuitul-yas-marina-din-abu-dhabi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=lewis-hamilton-si-george-russell-au-purtat-tommy-hilfiger-la-circuitul-yas-marina-din-abu-dhabi https://www.widemagazine.ro/lewis-hamilton-si-george-russell-au-purtat-tommy-hilfiger-la-circuitul-yas-marina-din-abu-dhabi/#respond Tue, 22 Nov 2022 18:02:39 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=16629 Tommy Hilfiger anunță că cel care a câștigat de șapte ori campionatul mondial Formula One ™, Sir Lewis Hamilton, și coechipierul britanic George Russell au purtat ambii TOMMY HILFIGER la circuitul Yas Marina din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, pe 18 noiembrie 2022.

Pilotul Mercedes-AMG PETRONAS F1 Lewis a putut fi văzut purtând o cămașă roz, cu mâneci scurte, cu imprimeu Hawaii, combinată cu pantaloni de jogging albaștri, din fleece polar, din colecția colaborativă TOMMY JEANS X Martine Rose. Colecția recent lansată, care nu este disponibilă în România, conține 35 de piese gender-inclusive, inspirate de modele emblematice de arhivă TOMMY HILFIGER din anii 90 și actualizate prin viziunea lui Martine Rose, cu un joc puternic de culoare și grafică.

Câștigătorul brazilian al Grand Prix-ului, George, a putut fi văzut purtând o cămașă din amestec de poplin și bumbac, finisată cu un design atrăgător în dungi verticale albastre și albe și un short de in, ușor, relaxat, ambele din colecția de îmbrăcăminte pentru bărbați TOMMY HILFIGER 2022. A accesorizat look-ul cu o pereche de pantofi loafer din piele întoarsă, maro închis, cu accente subtile ale brand-ului.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

 
UNDE:     Circuitul Yas Marina, Abu Dhabi
  
CÂND:       Vineri, 18 Noiembrie, 2022
 
ASSETS:     Puteți downloada imaginile aici.

]]>
https://www.widemagazine.ro/lewis-hamilton-si-george-russell-au-purtat-tommy-hilfiger-la-circuitul-yas-marina-din-abu-dhabi/feed/ 0
10 sfaturi pentru a avea o piele strălucitoare https://www.widemagazine.ro/10-sfaturi-pentru-a-avea-o-piele-stralucitoare/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=10-sfaturi-pentru-a-avea-o-piele-stralucitoare https://www.widemagazine.ro/10-sfaturi-pentru-a-avea-o-piele-stralucitoare/#respond Tue, 22 Nov 2022 17:51:51 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=16623 Pielea cel mai mare organ al corpului, dezvăluie de cele mai multe ori starea noastră generală de sănătate. De asemenea, servește ca o barieră de protecție vitală împotriva expunerii la infecții, bacterii și alte toxine din mediu. Fața este de obicei primul lucru pe care îl văd oamenii, așa că principala problemă a femeilor este ca ea să fie în permanență strălucitoare și sănătoasă.

O componentă majoră și un semnal de alarmă în același timp că pielea are de suferit este pierderea strălucirii naturale. Cauze precum lipsa somnului, stresul, vârsta și chiar alimentația ne pot priva tenul de strălucire. Vestea bună este că putem transforma pielea care arată ternă și obosită, într-una luminoasă și strălucitoare.

Inspirați de frumusețe, specialiștii magazinului online de cosmetice, Lollyshop vin în ajutor cu cele mai importante sfaturi, pentru a vă ajuta să obțineți o piele sănătoasă, frumoasă și strălucitoare, chiar acasă.

1. Curățare corectă a tenului
O rutină adecvată de îngrijire a pielii este cea mai bună modalitate de a avea o piele curată și luminoasă. Trei pași simpli (curățare, tonifiere și hidratare) care durează doar câteva minute în fiecare zi sunt suficienți pentru a observa o îmbunatățire semnificativă. Cheia pentru o piele strălucitoare constă în primul rând în îndepărtarea completă a tot ce înseamnă machiaj, murdărie, ulei și particulele de poluare care pot înfundă porii și pot provoca matifiere . Pentru utilizare zilnică puteți opta pentru o spuma de curățare non-toxică, Lotus Aqua Drop Micro Buble. Aceasta conține 6 tipuri de extract de lotus și 6 extracte natural din plante. Are o putere de curățare crescută și conține antioxidanți care reglează nivelul de hidratare naturală a pielii. Dacă vă plac produsele de îngrijire japoneze și efectul magic pe care acestea îl au asupra tenului, un produs pe care trebuie să introduceți în rutina zilnică este pudra enzimatică de curățare. Cu o acțiune triplă de curățare aceasta îndepărtează murdăria, sebumul și cheratina veche, curăță porii, fără să usuce pielea. Pudra ultrafina este 100% fără ulei, se transformă într-o spumă bogată și cremoasă și are în compoziție tărâțe din orez japonez, acid hialuronic, sorbitol și extract de kiwi, ingrediente curate care mențin pielea proaspătă, strălucitoare și fină.

2. Utilizați un burete natural de curățare
Rutina zilnică de îngrijire a pielii, în special cea de dimineața, realizată cu produsele potrivite poate face o mare diferență pe parcursul zilei. Dacă vreți să aveți parte de un răsfăț zilnic, dar în același timp să vă asigurați că vă curățați corect tenul, puteți opta pentru buretele natural de curățare Pure Konjac. Confecționat din fibre dietetice de Konjac și extract de ceai verde este ideal pentru calmarea tenului sensibil. Utilizat zilnic, elimina celulele moarte de pe suprafața pielii, îndepărtează într-un mod blând și ușor machiajul, excesul de sebum și impuritățile acumulate de-a lungul zilei, curăță tenul în profunzime și îl revitalizează fără a-l irita sau a provoca microleziuni și redă strălucirea naturală a pielii. Îl puteți utiliza împreună cu pudra de curățare enzimatică sau cu o loțiune demachiantă.

3.Hidratare din interior spre exterior
Dacă vă iubiți pielea trebuie să consumați multă apă! Specialiștii susțin că apa ajută la eliminarea toxinelor care provoacă inflamații și pete, ajută la transportul nutrienților și oxigenului către celulele pielii și prevenire deshidrarea, care poate cauza îmbătrânirea prematură. Apa poate chiar să facă pielea să para mai plină, deoarece acidul hialuronic care există în mod natural în piele vă trage și reține apa pentru un efect de ameliorare a ridurilor. Așadar, construiți-vă mesele în jurul legumelor și fructelor alegând mai multe alimente crude decât gătite. Salate, legume, fructe coapte, smooth-uri și sucuri de legume proaspete sunt opțiuni excelente. Apa pură ar trebui să fie în continuare băutură preferată și primul lucru pe care îl consumăm dimineața la trezire. Nu ezitați să adaugați o felie de lămâie sau lime și/sau ierburi proaspete. Un consum de 2 litri de apă pe zi ne vor asigura o piele sănătoasă și strălucitoare.

4. Exfoliați de două sau trei ori pe săptămână
Exfolierea reprezintă îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii. În timp ce exfolierea zilnică, excesivă poate duce la iritații ale pielii, uscăciune și semne accelerate de îmbătrânire, exfolierea de două până la trei ori pe săptămână (sau doar o dată dacă pielea este sensibilă) poate ajuta la prevenirea înfundării porilor, lăsând tenul revigorat și întinerit. De asemenea, poate îmbunătăți starea generală a sănătății pielii, uniformiza tonusul și luminozitatea, stimula producția de colagen și reduce aspectul tern.

5. Alegeți produse pentru îngrijirea pielii care să ofere luminozitate
În alegerea produselor de îngrijire a pielii, cum ar fi serurile și cremele hidratante, căutați pe ambalaj termeni precum „luminozitate” și ingrediente active de îngrijire a pielii precum: Vitamina C, Niacinamida (vitamina B3) și desigur extracte naturale din plante. Un cocktail perfect în acest sens este serul pentru luminozitate Star Light care reduce semnele vizibile de pigmentare și suprima producția hiperactiva de melanină. Având în compoziție ingrediente precum extractul de Yuzu (ingredient tradițional japonez bogat în vitamina C, B1 și B2,), alfa-arbutina (agent sigur de strălucire a pielii care reduce gradul de întunecare a pielii după expunerea la soare), niacinamida (lucrează împreună cu Alpha-Arbutin pentru a forma o combinație puternică care este eficientă în vizarea hiperpigmentarii, luminând pielea) și extractul de dud (un antioxidant care conferă strălucire și care conține proprietăți vindecătoare și scade producția de melanină cauzată de expunerea la UV) acest produs se poate transforma într-un tratament de control al melaninei care poate diminua aspectul petelor întunecate, tratează hiperpigmentarea, uniformizează nuanța pielii și sporește strălucirea pielii pentru a o transforma de la un aspect tern la un aspect luminos.

6. Dormiți suficient
Se numește „somn de frumusețe” dintr-un motiv, iar dacă nu este suficient, puteți exacerba afecțiunile existente ale pielii și puteți accelera procesul de îmbătrânire. Corpul are nevoie de acest timp prețios pentru repararea și regenerarea celulară. Între 7-9 ore de somn odihnitor și regenerator în fiecare noapte contribuie la o sănătate mai bună și o piele mai frumoasă.

7. Hidratați pielea în mod regulat
Pielea are nevoie de hidratare 24 de ore, așadar nu aplicați crema hidratantă doar o dată din când în când sau când pielea se simte uscată. Lipsa de hidratare face tenul tern și chiar accentuează ridurile. Dacă aveți tenul sensibil, deshidratat sau vă simți pielea uscată, soluția este Nutri-Toner, un produs din gama Premium Line care va rezolva toate aceste probleme datorită formulei unice, patentate de BOTANICEUTICAL PLUS-10. Un grup de ingrediente derivate natural, cu beneficii de hidratare, strălucire, anti-îmbătrânire și antioxidante. Cele 10 ingrediente, compuse din materii prime redau vitalitatea pielii, o hrănesc și o hidratează intens. După aplicarea tonerului, optați pentru o cremă cu dublu efect, de lifting și de hidratare a pielii, rezultând un ten conturat și elastic. Un produs special creat în această direcție este crema de față din gama Premium line cu efect de lifting. Cu un ingredient activ cu rol de lifting și hidratare numit volufilina, tonifică și hidratează în profunzime pielea, oferind suplețe, contur și vitalitate tenului. O puteți folosi și dimineața și seara pentru a-i reda tenului tău fermitatea și elasticitatea de care are nevoie.

8. Încercați o mască de față pentru o soluție rapidă!
Pentru a obține beneficii instantaneu precum hidratare și strălucire atunci când pielea are nevoie sau înainte de un eveniment special, optați pentru o mască de față tip șervețel. O opțiune în acest sens este masca de față cu coenzima Q10 cu efect antirid și luminozitate. Masca ajută la prevenirea efectului pe care radicalii liberi îl au asupra tenului, curăță și hidratează intens. Protejează împotriva poluării și a produselor dăunătoare aplicate pe piele, devenind practic cea mai bună prietenă a femeilor. Stimulează procesul de regenerare a pielii și repară ridurile. În cazul tenului uscat, este minunată pentru o senzație sănătoasă de hidratare.

9. Oferă-i tenului o îngrijire de aur!
Serurile sunt mai concentrate decât cremele, așadar este necesară zilnic doar o cantitate mică pentru a vedea rezultate. De asemenea, sunt mai ușoare și au capacitatea de a se absorbi mai adânc în piele. Căutați seruri care să conțină antioxidanți, principala metodă de apărare a pielii împotriva radicalilor liberi și a stresului. Acum îi puteți oferi tenului o îngrijire de aur, cu aur de 24 de K! Gold Royal Premium este singurul ser care conține 99,9% aur pur de 24K, o doză concentrată de 10 peptide cu beneficii multiple, Royal Jelly și ingrediente reparatoare care cresc fermitatea pielii, rezistența la poluarea din mediul extern, uniformizează culoarea pielii și reduce ridurile. Fiecare peptidă lucrează pentru a preveni îmbătrânirea pielii și pentru a reda vitalitatea și fermitatea tenului. Ridurile și liniile fine, culoarea neuniformă, vor fi vizibil ameliorate având astfel un ten mai tânăr și mai sănătos.

10. Protejați-vă pielea de poluare și creați-vă un tratament personalizat
Poluarea urbană (emisiile de mașini și smogul din oraș) înseamnă pentru față o luptă permanentă cu radicalii liberi, care, atunci când sunt lăsați să rămână pe piele, pot deteriora celulele sănătoase și pot accelera semnele vizibile ale îmbătrânirii. Piele sănătoasă = piele strălucitoare, așa că este vital să ținem la distanță acești factori poluanți dăunători. Căutați seruri cu conținut ridicat de antioxidanți. O colecție de 7 seruri cu 35 de combinații unice ce se potrivesc cu cele mai frecvente probleme ale pielii, este soluția perfectă atunci când sunteți în căutarea unui tratament personalizat. Puteți amesteca până la 3 seruri simultan și le puteți utiliza într-un singur pas pentru o cură adaptată sau un strat pe diferite zone, în funcție de nevoile pielii. Colecția completă de seruri personalizate Superfruit Booster vă satisface toate nevoile zilnice ale pielii. Datorită tehnologiei unice și brevetate Actif-X Encapsulation™, puteți folosi serurile singure sau puteți amesteca până la 3 dintre ele fără nicio interdicție, pentru un tratament personalizat și țintit.

Pe măsură ce pielea se schimbă odată cu vârsta, clima, mediul și mulți alți factori, nevoile noastre se schimbă și ele. Înțelegerea modului de a obține o piele strălucitoare nu trebuie să fie un efort costisitor sau dificil. În afară de genele dobândite, pielea cu aspect sănătos provine dintr-o rutină de îngrijire echilibrată și consecventă. Prin doar câteva modificări în rutina de îngrijire, acum oricine poate avea o piele sănătoasă, strălucitoare și radiantă.

]]>
https://www.widemagazine.ro/10-sfaturi-pentru-a-avea-o-piele-stralucitoare/feed/ 0
Mierea de Manuka – tot ce e mai bun din mierea de albine https://www.widemagazine.ro/mierea-de-manuka-tot-ce-e-mai-bun-din-mierea-de-albine/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mierea-de-manuka-tot-ce-e-mai-bun-din-mierea-de-albine https://www.widemagazine.ro/mierea-de-manuka-tot-ce-e-mai-bun-din-mierea-de-albine/#respond Fri, 18 Nov 2022 17:15:29 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=16617 Atunci când vorbim de sănătatea noastră, ne dorim să alegem cele mai bune și cele mai sănătoase produse. Oferta este variată, dar este extrem de important ca atunci când ne îndreptăm atenția către produse bio, eco, să verificăm și certificările acestora pentru a fi siguri că produsul ales este cel mai bun.

Știm cu toții ce beneficii majore are mierea asupra sănătății noastre, dar dintre toate tipurile de miere, mierea de Manuka a atras în mod deosebit atenția lumii medicale datorită proprietăților sale antibacteriene deosebite. Puterea vindecătoare a mierii de Manuka se datorează unui compus, dihidroxiacetona care se regăsește în concentrații foarte mari în florile de Manuka, arbore originar din Noua Zeelanda.

Mierea de Manuka are o calitate antibacteriană ce nu poate fi regăsită în niciun alt tip de miere, fapt confirmat de cei 20 de ani de cercetări, printre care și studiile făcute de Prof. dr. Molan, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelanda. Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de MGO™ (metilglioxal), o substanță activă, ceea ce o califică pentru utilizare în scop medical.

Cercatarile au descoperit că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate.

Manuka Health este mierea de Manuka de cea mai bună calitate, din Noua Zeelanda. De aceea Manuka Health este brand de încredere în peste 45 de țări. Mierea de Manuka MGO originală Manuka Health Noua Zeelanda are următoarele caracteristici: este protejată de la stup până la produs finit; este testată pentru calitate și nivel puritate; certificată pentru conținut natural MGO; QR code scanabil pe produs pentru certificare origine; RAW Manuka Honey.

Mierea de Manuka este recunoscută ca fiind cel mai puternic antibiotic natural, datorită conținutului natural de metilglioxal cu putere antibacteriena foarte puternică. În funcție de concentrația MGO, mierea oferă diverse beneficii, cu cât gradul MGO este mai mare, cu atât puterea activă a mierii este mai mare. Gradațiile sunt MGO 100+, MGO 250+, MGO 400+ și MGO 550+.

BENEFICII ȘI PROPRIETĂȚI MIERE DE MANUKA
Antioxidant natural – Mierea de Manuka are proprietăți antioxidante. Antioxidanții asigură protecția împotrivă problemelor țesutului, neutralizează radicalii liberi ca aceștia să nu poată oxida și distruge ADN-ul și membranele celulare. Mierea de Manuka area cea mai mare cantitate de antioxidanți.

Antiinflamator natural – Consumul de miere de Manuka ajută la puterea antiinflamatoare a corpului; în urma unor studii, s-a descoperit că ajută și mărește fluxu de celule anti-inflamatoare în zona afectată.

Antibacterian natural – tratament naturist – Consumul de miere de Manuka are efect antibacterian fiind un tratament naturist ideal, acționând împotriva unei grupe mari de patogeni cu rezistență ușoară sau puternică la antibiotice; aceasta miere Manuka acționează ca tratament naturist împotriva acestor bacterii: helicobacter pylori, e coli, stafilococul auriu, candida, clostridium difficile, entorococ, klebsiella, listeria, salmonela, Streptococus mutans.

Susține sistemul imunitar – Ajută și susține sistemul imunitar și este recunoscută în întreaga lume pentru acest efect benefic și complet natural; astfel aceasta miere Manuka este un foarte bun tratament naturist pentru probleme cu dureri de gât, sinuzită, alergii, calitatea somnului, afte, astm, tuse , formând o protecție pentru mucoasa internă a gâtului generând un efect calmant.

Sistem digestiv – Arsuri stomac și alte afecțiuni gastro intestinale, gastroenterită, HelicoBacter Pylori (H.pylori), aciditate, reflux gastroesofagian, indigestie.

Alte beneficii miere de Manuka
Tratament naturist pentru: ciuperci, placa dentară, inflamații gingivale (gingivita), carii dentare (mai precis această miere Manuka inhibă creșterea bacteriilor orale precum P.gingivalis și A.actionmycetemcomitans), boala piciorul atletului (athelet’s foot), ajuta la tratarea de ulcer gastric cauzat de Helicobacter pylori și ajută la prevenirea de ulcer gastric indus de consumul de alcool, candida, ciuperci, eczeme, herpes, psoriazis, cicatrici, infecții urinare, cistită.

Tratament cosmetic cu măști diverse pentru: Păr, riduri, acnee, mierea protejează pielea de bacterii ajutând la vindecare fiind un produs inflamator natural.

Produsele din miere de Manuka de la Manuka Health au certificare dublă MGO și UMF. Astfel vă puteți asigura de calitatea produselor și verificarea acestora. UMF „Unique Manuka Factor” este un sistem de gradație dezvoltat de asociația UMFHA a producătorilor de miere de Manuka din Noua Zeelanda. UMF urmărește nivelul de Leptosperina, methylglioxal, DHA și HMG din fiecare producție pentru ca produsele să aibă proprietăți și beneficii conform specificații; Manuka Health este membru al acestei ascociatii UMFHA asigurând astfel că produsele din miere de manuka sunt produse originale.

MGO este un sistem paralel de gradație a cantității și puterii de methylglyoxal din fiecare producție de miere de manuka [ manuka honey ]. Acest sistem a fost dezvoltat de profesorul Thomas Henle în anul 2008.

Ecozar.ro îți oferă o gamă largă de miere de Manuka și ale produse pe bază de miere, de la bomboane cu Manuka și dropsuri până la siropuri cu Manuka. Descoperă aici întreagă gamă MANUKA HEALTH.

Ecozar îți oferă acces la lumea BIO încă din 2008. Pe Ecozar ai mai mult decât o gamă uriașa de produse de calitate, ai acces la conceptul de SLOW LIVING. Pe Ecozar găsești zilnic multe produse atrăgătoare, ca să-ți faci viață mai ușoară, mai sănătoasă… și poate chiar mai relaxantă. Intră pe https://www.ecozar.ro/, profită de reducerea de bun-venit și alege produsele perfecte pentru tine și cei dragi!

]]>
https://www.widemagazine.ro/mierea-de-manuka-tot-ce-e-mai-bun-din-mierea-de-albine/feed/ 0
Din Roma în România https://www.widemagazine.ro/din-roma-in-romania/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=din-roma-in-romania https://www.widemagazine.ro/din-roma-in-romania/#respond Tue, 15 Nov 2022 15:56:45 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=16612 O serie de cine elegante și prezentări private au marcat lansarea oficială a Bulgari în România. Cu această ocazie, în ultima săptămână din octombrie, o selecție de ceasuri de excepție a sosit la București pentru a fi expusă într-o vilă istorică care găzduiește sediul Albini Prassa, partenerul român al casei italiene.

Atât cunoscătorii de ceasuri și iubitorii brandului Bulgari, cât și jurnaliști și influenceri au participat la evenimentele organizate exclusiv pe bază de invitație pentru a descoperi mai multe despre arta orologeriei Bulgari printr-o experiență̆ oferită alături de reprezentanți ai mărcii veniți special de la Roma, printre care Directorul High Jewelry și Haute Horlogerie. Ion Schiau, fondatorul Albini Prassa, a prezentat colecția invitaților printre care s-au numărat Domnica Mărgescu, Elle Fashion Director si „Friend of the brand” Bulgari, artistele Inna și Alina Eremia, influencerele Carmen Grebenișan și Alina Ceușan.

Inspirațiile romane ale Bulgari își regăsesc un ecou deosebit în România, o țară cu care împarte aceeași moștenire culturală latină. Oaspeții au fost îndrumați cu generozitate prin povești magnifice – de la arhitectura antică la vremurile „dolce vita” și flerul cinematografic plin de farmec și până̆ la viziunea consecventă care se află în spatele succesului brandului, au descoperit numeroasele fațete ale universului Bulgari de astăzi, precum și rolul important al ceasurilor cu amestecul lor unic de design italian și excelența orologera elvețiană.

Cele mai sofisticate piese din colecțiile emblematice au fost expuse în interioarele rafinate ale vilei aristocratice din cartierul Dorobanti.

Acestea au fost ceasurile Serpenti și Divas’ Dream, realizate prin tehnici decorative cu bijuterii distinse, unele fiind acționate cu mecanisme foarte sofisticate, fiind atât de apreciate de femeile moderne. Un strălucitor Serpenti Spiga High Jewelry făurit din aur alb, îmbrăcat în întregime în diamante, și hipnotizantul Peacock Divas Dream au fost stelele evenimentelor.

Colecțiile Bulgari pentru bărbați sunt foarte apreciate în România, fiind prezentată o selecție bogată din linia Octo Finissimo. Aceasta este renumită pentru că a doborât, una după alta, toate barierele și recordurile mondiale legate de miniaturizare și ceasuri plate în ultimii 10 ani, fiind distinsă cu numeroase premii prestigioase, printre care L’Aiguille d’Or (Acul de Aur) primit la ultimul Grand Prix d’Horlogerie de la Geneva, cel mai important „Oscar” din industria ceasurilor.

Cu cât descoperi mai mult marele univers Bulgari, cu atât te simți mai fermecat. Zi după zi, oaspeții distinși s-au întâlnit cu ceasuri minune le-au tăiat respirația în timp ce schimbau impresii cu prietenii lor. Astfel, interesul pentru eveniment a depășit toate așteptările, echipa Albini Prassa fiind nevoită să prelungească seria de evenimente cu câteva zile și chiar până târziu în noapte.

Despre BULGARI
Făcând parte din grupul LVMH, Bvlgari a fost fondat la Roma în 1884 ca magazin de bijuterii. Cunoscut ca magnificul bijutier roman și maestru al pietrelor colorate, Bvlgari și-a stabilit o reputație la nivel mondial pentru excelența italiană și se bucură de renume pentru măiestria sa rafinată. Succesul internațional al companiei a evoluat într-un furnizor global și diversificat de produse și servicii de lux, variind de la bijuterii fine și ceasuri de ultimă generație până la accesorii și parfumuri și prezentând o rețea de neegalat de buticuri și hoteluri în cele mai exclusiviste zone comerciale din lume.

Demonstrat prin numeroasele sale parteneriate filantropice, Bvlgari crede profund în inovarea prezentului pentru un viitor durabil prin angajamentul său față de responsabilitatea socială corporativă și de a da înapoi naturii și comunității.

Despre Albini Prassa
Companie cu rădăcini în Elveția și România, Albini Prassa și-a început activitatea în România, în 2004, ca distribuitor de ceasuri elvețiene. În tot acest timp, Albini Prassa și-a aprofundat cunoștințele legate de piața românească și s-a specializat în promovarea și consolidarea imaginii de marcă a partenerilor internaționali reprezentați. În prezent, portofoliul companiei cuprinde mărci consacrate, precum și produse avangardiste al căror succes se bazează pe un design innovator, este cunoscută și pentru cele mai de succes ediții limitate dedicate României, precum Tissot 1918-2018 sau „Sageata Orientului”.

Potrivit lui Ion Schiau, fondator, „Ideea Albini Prassa este de a introduce pe piața din România cele mai bune ceasuri dar cu o abordare originala. De la bun început, am avut o viziunea deosebită, care ne permite, mai întâi, să prezentăm mărcile într-un mediu deosebit de captivant, prin sesiuni private sau evenimente in vila noastră eleganta, asta înainte de a deschide magazin tradițional. După mai mult de 20 de ani în industria ceasurilor, s-a dovedit ca a fost o abordare corectă”.

PHOTOS: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1GlYts-lQXBdrFaJ0zToCy1igFK510M0M

]]>
https://www.widemagazine.ro/din-roma-in-romania/feed/ 0
STREETWEAR AMERICAN Libertate de mișcare în cele mai cool look-uri urbane https://www.widemagazine.ro/streetwear-american-libertate-de-miscare-in-cele-mai-cool-look-uri-urbane/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=streetwear-american-libertate-de-miscare-in-cele-mai-cool-look-uri-urbane https://www.widemagazine.ro/streetwear-american-libertate-de-miscare-in-cele-mai-cool-look-uri-urbane/#respond Tue, 15 Nov 2022 15:41:59 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=16609 Stilul streetwear a evoluat constant din anii ’80 – ’90 când apărut pe străzile din California, New York și părți din Japonia ca parte a unei mișcări culturale puternice. Era cool și confortabil să porți tricouri, hanorace și încălțăminte sport. Era un statement, era o atitudine, era un stil clar definit. Și încă mai este.

Graffiti, hip-hop, skate și surf au influențat major stilul vestimentar cunoscut ca streetwear. Această modă urbană cu un twist inconfundabil.

Îți dorești să fii autentic vestimentar, să te bucuri de libertate în mișcare, să fii confortabil și în același timp fashionable? Atunci încearcă produsele Tommy Collection by Tommy Jeans: inspirat de moda anilor ’90, a patrimoniului prep, skate și hip-hop, ce sunt transformate în cele mai moderne și actuale haine streetwear.

În toamna anului 2022, Tommy Jeans prezintă Tommy Collection, inspirată de moștenirea brand-ului american, în care se regăsesc caracteristici reinterpretate ale ținutelor de stradă cu simboluri sport de arhivă, rămânând în același timp fidelă eticii Tommy Jeans în materie de sustenabilitate.

Codurile preppy și grafice, insignele din chenille “85”, detaliile și aplicațiile sport moștenite se combină cu codurile streetwear și ale proporțiilor, creând siluete ludice cu un accent unisex.

Un astfel de item este jacheta puffer serif logo – cu noua marcă serif, inspirată de marca de arhivă Tommy Girl, care de altfel este un simbol pentru întreaga colecție. Este o jachetă cu guler înalt, glugă detașabilă și mâneci reglabile.

Dacă vrei să încerci o jachetă care este în același timp un hoody, check out jacheta popover colour-blocked padded, de asemenea unisex.

La fel de cool este și jacheta bomber reversibila monogram print colour-blocked, cu închidere prin capse, care poate fi purtată atât ca haină de exterior dar și ca piesă de layering într-un look streetwear wow. Merge combinată cu un hanorac cu glugă, ușor oversized, disponibil atât în culoarea alb sau bleumarin. Și da, este de asemenea unisex.

În oricare mix vestimentar se potrivește rucsacul checkerboard flap, cu un design în carouri, casual, retro și super funcțional.

În România, produsele Tommy Collection sunt disponibile exclusiv pe tommy.com. Obține cel mai interesant look de inspirație streetwear al anilor ’90!

# # #

Despre SARKK SA
SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri, o rețea extinsă de magazine selecționate și pe tommy.com.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger
TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.

]]>
https://www.widemagazine.ro/streetwear-american-libertate-de-miscare-in-cele-mai-cool-look-uri-urbane/feed/ 0
Black Friday la MAM Bricolaj: oferte de preț pe măsura oricărui proiect! https://www.widemagazine.ro/black-friday-la-mam-bricolaj-oferte-de-pret-pe-masura-oricarui-proiect/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=black-friday-la-mam-bricolaj-oferte-de-pret-pe-masura-oricarui-proiect https://www.widemagazine.ro/black-friday-la-mam-bricolaj-oferte-de-pret-pe-masura-oricarui-proiect/#respond Sun, 13 Nov 2022 11:33:00 +0000 http://www.widemagazine.ro/?p=16606 Retailer-ul de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice MAM Bricolaj își desfășoară campania de Black Friday între 10 și 30 noiembrie. Reducerile de până la 50% sunt aplicate prețurilor a peste 100 de tipuri de produse.

Vremea extrem de prielnică a acestei toamne îmbie românii să se lanseze în proiecte de amenajare prin casă, curte și grădină. Fie că este vorba despre mici retușuri sau despre acțiuni de mare amploare, retailer-ul de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice MAM Bricolaj le vine în întâmpinare cu reducerile din campania de Black Friday în perioada 11-20 noiembrie.

Astfel, prețurile a peste 50 de tipuri de produse vor fi scăzute cu până la 50%, acoperind următoarele categorii de articole: corpuri de iluminat, corpuri de mobilier pentru baie, blaturi de bucătărie, panouri decorative, scule și unelte, cherestea și decorațiuni precum rame foto.

„Când am ales produsele pe care să le includem în campania de Black Friday am intenționat să acoperim nevoile care apar atât în proiectele de amenajare de mici dimensiuni, cât și în cele mai ample, care implică mai multă muncă și un buget mai mare. În plus, oricât de simplu ar fi un proiect atunci când îl pui pe hârtie, tot mai apar cheltuieli neprevăzute pe parcurs, iar reducerile noastre pot fi o gură de aer pentru românii și așa împovărați de creșteri de prețuri”, spune Ioana Găvan, director de marketing MAM Bricolaj.

Campania de Black Friday se va desfășura atât în cele trei magazine fizice ale MAM Bricolaj – Luică (Berceni), Morarilor (Pantelimon) și Ghencea, cât și în magazinul online aflat la adresa https://webshop.mam-bricolaj.ro/.

Conducerea retailer-ului de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice estimează pentru 2022 o creștere de 17% a cifrei de afaceri, prognoză bazată și pe previziunile privind mărirea cu aproximativ 10% a pieței autohtone de bricolaj & mobilă & accesorii față de anul anterior. În prima jumătate a anului în curs, prin rețeaua de magazine MAM Bricolaj au fost efectuate 130.846 de tranzacții, cu 5,2% mai multe decât în primul semestru al 2021.

Informații pentru presă
Retailerul de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice MAM Bricolaj deține trei magazine în București: Luică (Berceni), Morarilor (Pantelimon) și Ghencea. Compania a raportat o cifră de afaceri de 24,9 milioane de lei la încheierea primului semestru al 2021, cu 47,7% mai mare decât în perioada similară a anului trecut. Din luna ianuarie 2021, MAM Bricolaj este listat la Bursa de Valori București.

]]>
https://www.widemagazine.ro/black-friday-la-mam-bricolaj-oferte-de-pret-pe-masura-oricarui-proiect/feed/ 0