WIDE MAGAZINE >> film

„NOI TOȚI” DE PIERRE PIRARD UN FILM-DOCUMENTAR DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A CONVIETUIRII ÎN PACE

Nous tous
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 16
2022

Delegația Generală Valonia-Bruxelles în Romania lansează invitația la vizionare, în mod gratuit, a filmului „Noi Toți” de Pierre Pirard, în perioada 14-22 mai 2022, difuzat cu ocazia Celei de a cincea Ediții a Zilei Internaționale a Conviețuirii în Pace, sărbătorită pe plan mondial în data de 16 mai. Ambasadoarea Zilei Internaționale a Conviețuirii în Pace 2022 este doamna Rooney Mara. Toți cei care cred într-o umanitate reconciliată sunt invitați să semneze Declarația Universală de Conviețuire în Pace, lansată cu prilejul Zilei Internaționale a Conviețuirii în Pace.

Teatrul Vechi Independent prezintă „Eden”

Costin Cambir
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 13
2021

Tot mai vizibil în ultima perioadă, teatrul independent surprinde prin autenticitate, reprezentând o șansă unică pentru actorii și regizorii tineri care își doresc o schimbare. Astfel, fiecare teatru independent ajunge să insufle pasiune și inovație, reinventând imaginea clasică a acestei arte străvechi. În contextul actual a luat ființă Teatrul Vechi Independent, un loc în care vechiul se împletește cu noul, dând naștere performanței artistice.

Petre Sălcudeanu: unul dintre cei mai populari scriitori români ai sfârșitului de veac XX – din noiembrie în exclusivitate la Editura Publisol!

Petre Salcudeanu
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 10
2021

Petre Sălcudeanu s-a născut la 8 septembrie 1930, în localitatea Gligorești, județul Cluj. A absolvit Facultatea de Critică și Literatură din Moscova și Facultatea de Filosofie din București. Scriitor, scenarist, membru fondator al Uniunii Scriitorilor din România, fost director general al Studioului cinematografic București, fost președinte al Centrului National al Cinematografiei, Sălcudeanu s-a implicat și în viață politică, fiind deputat în legislatura 1992-1996 și ministru al Culturii în 1993.

NO TIME TO DIE în cinematografe din 8 aprilie 2020

007
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 05
2019

În No Time to Die, Bond lasă în urmă viața de agent secret și caută să se bucure de o viață tihnită în Jamaica. Însă, clipele sale de liniște sunt brusc întrerupte când Felix Leiter, un vechi prieten din CIA, apare și cere ajutor. Astfel, o misiune simplă, de extragere a unui om de știință răpit, se transformă într-una mult mai periculoasă decât era de așteptat și îl poartă pe Bond pe urma unui răufăcător misterios care e înarmat cu o tehnologie de luptă devastatoare.

Frozen II înregistrează cifre record în primul weekend în România.

Frozen
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 25
2019

Filmul de animație „Frozen II / Regatul de gheață II”, o producție Walt Disney Animation Studios, a avut premiera vineri, 22 noiembrie, iar entuziasmul general pentru noul film s-a reflectat și în încasări, care s-au aliniat, și în România, trendului record din Statele Unite.

Forța fie cu tine: câștigă o excursie la premiera europeană “Star Wars: The Rise of Skywalker” de la Londra

Concurs_StarWars
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 20
2019

Cinema City ți-a pregătit o călătorie plină de aventură, într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată. Dacă ești un Jedi adevărat, înscrie-te în concurs până pe 5 decembrie 2019 și poți câștiga o excursie pentru două persoane la Londra, la premiera europeană a filmului “Star Wars: The Rise of Skywalker”.

“Frozen II / Regatul de Gheață II”, noi aventuri fantastice pentru toate vârstele

frozen 2
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 11
2019

Noul film de animație și aventuri pentru întreaga familie, “Frozen II / Regatul de Gheață II”, reia povestea Elsei care acum încearcă să găsească răspunsuri esențiale despre trecutul ei și pornește într-o călătorie epică alături de cei mai buni prieteni ai săi, cu scopul de a-și salva regatul.

“Maleficent: Mistress of Evil / Maleficent: Suverana Răului”, povestea merge mai departe

afis MALEFICENT
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 05
2019

Cea mai recentă producție Disney pentru marile ecrane, “Maleficent: Mistress of Evil / Maleficent: Suverana Răului”, un film de aventuri fantastic, spune o nouă poveste, aprofundând relația dintre Aurora și nașa ei, dar și pe cea dintre Regatul Moors și vecinii săi.

Page 1 of 391234...10...%PAGE_NUMBER%