Finaliștii Campionatului Starbucks Barista împărtășesc rețetele băuturilor personalizate

Castigatoare Starbucks Barista Championship 2019
Aug 22
2019

Un tall Latte Macchiato, un Caramel Frappucino delicios, un Nitro Cold Brew neașteptat, un Espresso obișnuit sau un Cappucino spumos… În fiecare zi, barista Starbucks realizează mii de băuturi, pentru a se asigura că fiecare dintre ele este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă începe perfect ziua, pentru a vă spori conversațiile sau pentru a vă relaxa cu prietenii.

Și în fiecare an, în timpul Campionatului Barista, Starbucks sărbătorește arta și pasiunea cafelei, provocându-și astfel partenerii să devină creativi și să își exprime personalitatea prin rețete uimitoare de băuturi pe bază de cafea.

„Ne dorim să scoatem ceea ce este cu adevărat mai bun din pasiunea partenerilor noștri pentru cafea și vrem ca aceștia să se simtă apreciați pentru munca depusă în fiecare zi”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional Starbucks România, Bulgaria și Serbia.

În timpul diferitelor teste și etape, pe parcursul unei zile întregi de competiție, finaliștii Campionatului Starbucks Barista România 2019 și-au demonstrat abilitățile în tehnica de preparare a cafelei. O etapă interesantă a fost reprezentată de testul Signature Drink, unde participanții au fost rugați să-și creeze propria rețetă pentru o băutură pe bază de cafea – o băutură personalizată. În acest caz, juriul acestei competiții a apreciat creativitatea și personalitatea fiecărui artist.

Fii parte din competiție și descoperă, mai jos, rețetele uimitoare ale celor mai buni barista Starbucks.

Flavius a impresionat juriul cu Coconut Chocolate Latte Macchiato, o băutură puternică, dar aromată pentru zilele călduroase de vară, cu 2 shoturi de Espresso, Chocolate Mocha și sirop de nucă de cocos, lapte spumos și gheață. Ar putea fi doza perfectă de energie pentru aventurile voastre de vară.

Lăsați-vă acaparați de creația Danielei, Marzipan Freddo, o băutură inovatoare și savuroasă, excelentă pentru după-amiezile de vară petrecute cu prietenii. Realizată cu 1 shot de Espresso, sirop de migdale, sos White Mocha, gheață, topping de caramel și spumă rece. Arată delicios, dar gustul este neașteptat de uimitor.

O altă băutură de vară, răcoritoare, Youthberry Tea Lemonade, a fost prezentată de Cristina. Folosiți ceaiul rece Teavana Youthberry ca bază și apoi adăugați limonadă, pulbere Matcha, sirop de piersici pentru o aromă suplimentară de fructe, completați cu cuburi de gheață, agitați cu putere de 10 ori și aveți gata pregătită, o băutură deosebită pentru serile calde petrecute în oraș.

„A fost minunat să ne întâlnim cu colegii noștri iubitori de cafea, datorită lor, evenimentul s-a simțit mai puțin ca o competiție și mai degrabă ca o sărbătoare a pasiunii noastre pentru cafea. M-a impresionat creativitatea și ambiția tuturor”, a declarat Cristina Iacob, câștigătoarea Campionatului Barista 2019.

Inspirați-vă, așadar, și provocați-vă astăzi să încercați un alt tip de cafea Starbucks, diferit de cel pe care îl comandați în mod obișnuit. Lăsați-vă surprinși de abilitățile celor mai experimentați barista!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *