FOREVER 21 te răsfață cu reduceri de Black Friday

FOREVER 21
Noi 22
2018

FOREVER 21, unul dintre cele mai renumite branduri fast-fashion din lume, dă start sezonului de reduceri și pune la dispoziția clienților trei zile de oferte speciale, în perioada 23 – 25 noiembrie. Cei care caută cele mai bune promoții vor avea șansa să găsească produsele mult dorite la prețuri excepționale în magazinele FOREVER 21 din Park Lake Shopping Center și Sun Plaza.

Black Friday reprezintă o oportunitate perfectă pentru cei care doresc să-și completeze garderoba cu cele mai cool ținute de la FOREVER 21. Anul acesta, clienții vor beneficia de reduceri de până la 30% pentru toate articolele vestimentare din colecția FOREVER 21 și până la 50% pentru produsele din colecția semnată Kendall + Kylie.

Black Friday este momentul ideal și pentru cumpărăturile de Crăciun. Magazinele FOREVER 21 pun la dispoziția clienților articole vestimentare în tendințe, precum și numeroase accesorii, perfecte pentru a fi dăruite de Crăciun. Colecția de accesorii include genți, pantofi și bijuterii.

Produsele sunt disponibile în magazinele FOREVER 21 din ParkLake Shopping Center și Sun Plaza.

***

Despre FOREVER 21
FOREVER 21 este una dintre cele mai renumite mărci de modă din lume, are sediul în Los Angeles și își desfășoară activitatea în peste 820 de magazine deschise în aproape 60 de țări.

FOREVER 21 dezvăluie tendințele cele mai în vogă și de actualitate ale modei, foarte apreciate de consumatori. Inspirată de moda de stradă, de muzică, de cultură și de cele mai moderne stiluri de viață, în prezent, brandul este cunoscut pe scară largă pentru stilul său marcant, abordarea inovatoare și pentru faptul că este lider în conceptul de „fast fashion” – oferind un sortiment vast de produse de modă cu introducerea de modele noi zilnic la prețuri avantajoase.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *