Glamour Soireé à la Maison Etelle

Glamour Soireé à la Maison Etelle _ Fashion Brand
Sep 28
2018

La sfârșit de septembrie, brandul Etelle a inaugurat noua locație, pe Calea Călărași 155, printr-un eveniment în care focusul a fost îndreptat pe așteptările sexului frumos, în materie de fashion. Glamour Soireé à la Maison Etelle a atras oameni preocupați de branding personal, pentru care creațiile made to measure sunt o prioritate.

În cadrul evenimentului, doamnele și domnișoarele au probat rochiile preferate și au primit pe loc sfaturi cu privire la ținutele care li se potrivesc cel mai bine, de la Adriana Radu – designer Etelle.

Vizita la noul sediu include și o provocare din partea echipei: de a identifica stilul Etelle potrivit, corelat cu atribute reprezentative ale femeii moderne: provocatrice, chic, classique, glamoreuse, fantastique, mistèrieuse. Atributele cu ton franțuzesc completează conceptul Etelle, a cărui poveste are ca inspirație istoria, stilul și eleganța specifice Franței și evidențiază capacitatea unui bun designer de a pune în valoare punctele forte feminine.

„În creația vestimentară, satisfacția constă în zâmbetul clientelor, de aceea, ne dorim să aflăm ce stil le reprezintă mai bine, pentru că doar astfel putem pregăti creații care să corespundă întocmai așteptărilor pe care le au de la un fashion brand custom made”, susține Adriana Radu, designer Etelle.

În cadrul evenimentului, invitații au aflat și povestea partenerului Techir și s-au delectat cu vin frizant de la Crama Carastelec Winery. Evenimentul a fost acompaniat muzical de către Edward – The SaxoMan, care a făcut senzație cu interpretarea sa la saxofon.

Etelle este pe piață din anul 2017, când fondatorii au pus bazele unui fashion business adresat femeilor pretențioase, care își doresc creații vestimentare deosebite, realizate în serii limitate.

Fiecare femeie este unică și capătă un spirit cameleonic prin intermediul creațiilor vestimentare pe care le poartă, fiind provocatoare, clasică, chic, misterioasă, fantastică sau învăluită de un aer glam. Etelle îndeamnă femeile să trăiască frumos La Vie en Robe!

Fotograf: Eduard Oti
Saxofon: Nică Edward
Parteneri: Techir, Crama Carastelec Winery– Friza
Parteneri Media: Fashion PR, Famost Magazine, Dolce Vita Magazine, Famost Magazine, Revista Bulevard, Kukida, Garbo, Fashionista TV, Wide Magazine, Business Woman, Luxury Magazine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *