„Glass”, trilogia personajelor fascinante care fac povestea de neuitat

Ana si Virgil Stanescu
Ian 18
2019

Sala T IMAX de la Cinema City a fost locul perfect pentru avanpremiera filmului „Glass”, un nou blockbuster marca M. Night Shyamalan, care îmbină într-un mod original firele narative din alte două super-povești care poartă semnătura regizorului: „Indestructibilul” (2000) și „Split” (2016).

În vreme ce „Indestructibilul” spunea povestea unui om a cărui modestie l-a împiedicat să își descopere adevărata putere, „Split” explorează tema puterii letale a unui monstru creat de o minte rănită și traumatizată. „Glass”, în schimb, sapă adânc în subiectul identității: suntem în mod obiectiv cine pretindem că suntem sau mințile noastre dau formă realității și o determină? Dacă tu crezi că ești un supererou, cu siguranță asta ești, chiar dacă mintea creează o iluzie?

Evenimentul de lansare al filmului a avut loc miercuri seară la Cinema City Cotroceni, printre invitaţii care au urmărit filmul în format IMAX numărându-se Ana și Virgil Stănescu, Irina Margareta Nistor, Iuliana Pepene, Laura Gruia, Valentin Luca, Daniel Nițoiu, Oliver Simionescu, Simona și Rareș Dragomir, Livia Graur, Monica Iagăr, Teodora Antonescu, Andrei Leonte, Sasha Borona, Alin Gălățescu.

Din „Indestructibilul” („Unbreakable”), revin Bruce Willis, în rolul lui David Dunn și Samuel L. Jackson, în rolul lui Elijah Price, cunoscut și sub pseudonimul de Domnul Glass. Lor li se alătură, din „Split”, James Mcavoy, reluând rolul lui Kevin Wendell Crumb și a multiplelor personalități care se ascund în interiorul său, precum și Anya Taylor-Joy, în rolul lui Casey Cooke, singura captivă ce a supraviețuit unei întâlniri cu Bestia (The Beast), cea mai terifiantă personalitate a lui Crumb.

Filmul „Glass” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera în cinematografe pe 18 ianuarie 2019, în format 2D, IMAX și 4DX.

TRAILER:

Despre Forum Film România
Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity, Studio Canal şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi producții distribuite de Forum Film România, accesați:
https://www.facebook.com/CineForum.ro/
https://www.instagram.com/cineforumromania/
https://www.youtube.com/user/CineforumRomania

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *