WIDE MAGAZINE >> home & deco

SensoDays.ro – o fascinanta incursiune a feminitatii in premium design

baie_legato
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 04
2020

Colectiile fascinante SensoDays.ro din domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare, cuprind peste 100 de brand-uri premium care surprind un mix ingenios de caracteristici atribuite femeii designer precum intuitia, viziunea si echilibrul. Asimilarea rafinata a spatialitatii si a texturilor indica deseori eleganta fortei creative specifice femeii.

Vivre.ro sărbătorește Crăciunul și în iulie

Vivre.ro sărbătorește Crăciunul și în iulie
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 12
2019

Deoarece Crăciunul și atmosfera sa specifică sunt dragi românilor, Vivre a lansat campania “Christmas în July”, pornită din dorința de a aduce în atenția clienților momentele pe care aceștia le petrec împreună cu cei apropiați. În perioada 12 – 15 iulie vizitatorii site-ului pot achiziționa diverse produse specifice sărbătorilor de iarnă, de la globuri, textile pentru casă, decorațiuni, ghirlande de exterior, până la ustensile de bucătărie.

Trăiește experiența completă de shopping în magazinul TATI

joc-ferma
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 24
2016

Iarna aceasta, toate drumurile duc la TATI. Fie că ești în căutare de cadouri pentru cei dragi, îți înnoiești garderoba sau trusa de beauty, îți dorești să le oferi celor mici jucării sau haine de iarnă sau vrei să îți pregătești casa de sărbătoare, magazinul TATI din Veranda Mall este destinația ta de shopping.