Imprimeurile florale și multicolore marchează Colecția de Primăvară 2017 semnată de Diane Marie

Primavara 2017 Diane Marie
Mar 02
2017

Frumusețea naturii întâlnește atractivitatea urbană în noua colecție de primăvară semnată de Diane Marie Studio, aducând în centrul atenției cotidiene încălțămintea cu imprimeuri florale și multicolore.

Colecția de primăvară Diane Marie este mea mai potrivită alegere pentru femeile cu un stil de viață dinamic. Datorită materialelor de calitate și calapodului confortabil, modelele de încălțăminte sunt ușor de purtat zi de zi.

Vedetele acestui sezon sunt pantofii cu tocuri groase și vârf ascuțit, pe galben, verde, sau cu print floral, pantofii cu șireturi și barete, dar și pantofii stiletto colorați. Plini de culoare, creativi prin întrepătrunderea dintre clasic și modern, cu focus pe stil și confort, pantofii creați de Diane Marie conferă eleganță și rafinament celor care îi poartă.

“Rămân în continuare la mare cautare pantofii stiletto, însă în centrul atenției au venit și pantofii cu vârf ascuțit și toc gros, confortabil. Deși am mers pe verde ca și tendință în 2017, culorile vedetă în colecția noastră sunt și galbenul și printurile pe fundal alb, curate, primăvăratice, cu accente puternice de culoare. Printurile florale sunt la mare căutare, cu cât mai colorate cu atât mai bine”, spune Diana Nedea, fondatoarea brandului Diane Marie Studio.

Imprimeuri florale și geometrice, splash de culoare și energie, toate acestea se regăsesc în noua colecție de primăvară a brandului Diane Marie, ce poate fi descoperită în showroom-ul din Centrul Vechi al Bucureștiului, din Pasajul Șelari Nicolae nr. 4, sau online pe www.pantofidianemarie.ro. Mersul pe tocuri trebuie să fie o plăcere, așadar pornește în aventura primăvării cu pantofii Diane Marie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *