În anul Centenarului, o companie românească pune România pe harta internațională a tehnologiei digitale, devenind Facebook Marketing Partner

Rtg logo
Noi 13
2018

Compania românească Retargeting.biz pune România pe harta internațională a tehnologiei digitale, devenind una dintre cele 50 de companii europene partenere Facebook și Google. În plus, Retargeting devine canalul oficial de vânzare al platformei Facebook în regiunea est europeană.

Statutul obținut în anul Centenarului de Retargeting.biz de Facebook Marketing Partner oferă o serie de avantaje magazinelor online:

1. Atunci când lucreză direct cu experți ai platformei Facebook, ownerii de magazine online vor fi întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți întrucât au acces la funcționalități noi.

2. Magazinele online pot testa mult mai rapid cele mai recente inovații de pe Facebook.

3. e-Shop-urile au acces la servicii care încă nu sunt disponibile în regiune.

4. Retargeting.biz are un manager de cont dedicat. Așadar, când întâmpină dificultăți în desfășurarea campaniilor pe Facebook, magazinele online beneficiază de suport tehnic rapid și dedicat lor.

5. Clienții beneficiază de o mai bună gestionare a campaniilor, reclama realizată atutomat prin Retargeting.biz fiind mult mai avantajoasă, mai bine targetată și mai performantă.

Retargeting.biz a devenit prima companie românească și una dintre primele companii din Estul Europei care obține statutul de Facebook Marketing Partner ca urmare a succesului înregistrat la nivel internațional după lansarea Programmatic Ads.

Astfel, în doar 3 luni de la lansarea noilor funcționalități care au revoluționat piața de eCommerce din Estul Europei, compania românească fondată de Rareș Bănescu a atras atenția jucătorilor globali Facebook și Google, depășind cu mult obiectivele setate de aceste platforme (în mod obișnuit, rezultate încep să apară într-un interval de 6-12 luni), devenind Facebook Marketing Partner și Google Premium Partner.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *