In Braşov poţi face lucruri noi – s-a deschis un mall imens

Coresi
Apr 15
2015

La sfârşitul lunii Martie s-a deschis în Braşov un Mall imens – Coresi Shopping Resort. Este de fapt cel mai mare shopping mall din provincie. Am fost pe 26 martie la deschidere şi mi-a plăcut pentru că este într-adevăr aerisit. Culoare largi, zona de food foarte amplă şi foarte multe magazine importante – Zara, H&M, Lee Cooper, Nike, Stradivarius, Sephora etc.

Suprafaţa este de peste 13.000 de metri pătraţi, ceea ce înseamnă că dacă eşti în Braşov şi prinzi o zi mai urâtă – chiar ai ce face – te poţi plimba, mânca şi cumpăra (lucruri faine). Un alt lucru inedit este că din anumite zone ale mall-ului se văd munţii. Frumos.

Pe lângă shopping, plimbare şi mîncare, dacă eşti în concediu pe Valea Prahovei şi vrei să iei o pauză de la natură poţi merge să vizionezi un film. Coresi Shopping Resort are un Cinema cu 8 săli.

Apă minerală, pâine şi banane sau alte astfel de cumpărături le poţi face în Auchan. Acest mall din Braşov cuprinde cel mai mare magazin Auchan din ţară.

Parcarea este enormă iar accesul din Braşov este foarte facil, rapid şi ieftin (din Piaţa Sfatului şi până la Coresi am plătit 11 lei la taxi).

Am colindat prin magazine în ziua deschiderii, mi-am cumpărat câteva lucruri (o pereche de blugi şi două tricouri) şi am avut senzaţia că preţurile sunt puţin mai mici decât cele din Bucureşti.

Coresi e un mall fain. Probabil că o să trec pe acolo când mai merg în Braşov. Am impresia că găsesc modele de haine diferite faţă de mall-urile din Bucureşti. Poate e doar o impresie, dar aşa vreau eu să cred.

Mult mai multe informaţii despre Coresi găsiţi aici

A.G.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *